Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg meleg vagy csak szivat?
Megismertem egy srácot szekszárdról.Dezső a neve állítólag.Elhívott randira itt ezen az oldalon ,de nem tudta ,hogy fiú vagy lány vagyok.Majd lemondtuk mert nem jött össze és mostanába sokan zaklátják őt mert ő ennek az oldalnak az St.Jimmy Dezsője.és a barátnőm is zaklatta és a barátnőm talált egy ilyen meleg szekszárdos kérdést és feltette neki a kérdést és tovább zaklatta és ezt írta nekie a barátnőm:
Az üzenet témája: Békén hagylak csak kérlek erre válaszolj
Az üzenet szövege: meleg vagy?
erre Ö:
Az üzenet szövege: igen az, msot jobb?!
de akkor tényleg hagyj!
és nekem a fiú ezt írta:
Az üzenet témája: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Az üzenet szövege: jó neked...én nem.
figyu, holnap fél 5 kor kinnleszek a végen, szekin. találkozzunk már a váróban.
Most ,akkor Blöfföl vagy tényleg meleg?
Lehet biszex is. Nekem van sok biszex barátom, el is ismerte az egyik, hogy jó oldala hogy több a választék, de rossz mert néha ő sem tudja igazán hogy meleg vagy heteroszexuális.. stb. Meg ha megnézzük azokat a faszikat akik idősebb korukban gyerek, feleség mellett keresnek férfi szexpartnert láthatjuk hogy igenis nem könnyű a biszexek élete. 2őt nem lehet egyszerre csak 1et s ez hogy valaki lányt is meg fiút is akar az egész életében egy olyan pont lesz amin tényleg össze lehet zavarodnia még neki is...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!