Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozok egy fiúval, interneten ismerem meg (meleg kérdés)?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja rám írt egy srác társkeresőn, akivel hamar megtaláltam a közös hangot. Miden nap beszélgettem vele, a negyedik nap már szíveket küldtünk egymásnak. Elhatároztuk, hogy találkozni fogunk egymással - mivel nyáron nem tudtunk (ő nem pesten volt) - most jött el az idő, kedden találkozunk. Belsőleg nagyon vonzódunk egymáshoz, de ennek ellenére egy kicsit félek a találkozástól, mi van ha nem fogok tetszeni neki? Képet cseréltünk de az nem ér fel egy élő találkozással. Kicsit a beszélgetéstől is tartok , facebookon úgy bedzélgettünk mint egy pár :)). Ilyen még nem volt velem, hogy találkozás előtt "összejövök " egy sráccal. Mit tanácsoltok , hogyan viszonyuljak hozzá? Viseltelek úgy mint akik most beszélnek először egymással? :)) Vagy ti mit csinálnátok a helyemben ? Gáz, hogy így parázok?2013. szept. 23. 01:05
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell úgy viselkedni mint aki most beszél vele először de úgy sem mintha egy pár lennétek. Viselkedj természetesen, legyél kedves a többi jön magától.
2/11 anonim válasza:
Ez ilyenkor természetes. Az a lényeg, hogy ne görcsölj rá az első találkára. Legyél természetes :)
3/11 anonim válasza:
Viselkedj vele úgy, ahogy természetesnek/normálisnak tűnik. És lehetőleg legyél kedves és mosolygós. :)
4/11 anonim válasza:
Nekem is így volt, örülj neki, előnnyel indulsz! Mondd meg neki, h ne legyenek nagy elvárásai, küldj neki egy képet, ami nem túl előnyös és így ahhoz képest, h mit vár, jobbat kap:D legalábbis én ezt csináltam, és nekem működött:) 17/f
5/11 anonim válasza:
Nyilván az első randi előtt parázol. De ne tedd, fölösleges. Ha már sokszor írtatok egymásnak, és "belsőleg" tetszetek, akkor nem lesz baj a kinézettel sem. Viselkedj természetesen, vagyis próbálj meg! Ritka ilyen egymásratalálás melegek között! Sok sikert és boldogságot majd Nektek!!!
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem jól. Azt írta facebookon, hogy gondolkoznia kell. Az internet által belsőleg megkedvelt, de a valós megjelenésemmel nem tudja mi van. Feltehetőleg nem jöttem be neki.
2013. szept. 27. 18:50
9/11 anonim válasza:
igen, ez klasszikus... ezért nincs értelme sokat dumálni a neten, majd talizni, sokkal célratörőbb, ha gyorsan taliztok, és ha nem jöttök be egymásnak, akkor sztornó. sok időt meg lehetne így spórolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!