Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közölte velem a pasim hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közölte velem a pasim hogy meleg. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

3 hónap együttlét után, amit megjegyeznék gyönyörű volt. A szex vele volt idáig életemben a legjobb, és semmi jelét nem vettem hogy a férfiakat szeretné. A telefonján én voltam a háttérképe, az ágyamba hozta a reggelit, együtt nyaraltunk, igyekeztünk minden időt együtt tölteni és ha kicsit is összekaptunk azonnal próbált kiengesztelni, magyarán megmondva én azt éreztem hogy full szerelmes belém.

Tegnap közölte velem cinikusan minden együttérzés nélkül SMS-ben hogy hagyjam őt békén örökre mert a férfiakat szereti. Egyszerűen nem tudom felfogni mert olyan hirtelen történt minden... előtte való nap még minden a legnagyobb rendben volt.

Annyit tudtam meg hogy egy meleg fiú rátapadt és állandóan mondogatta neki hogyha kipróbálja pasival többet nem kell neki nő...

Már azon is gondolkodtam hogy felkeresek egy pszichológust annyira nem tudom feldolgozni lelkileg ami történt velem.

Olyan mintha meghalt volna ez az ember számomra annyira véglegesen elveszítettem, és teljesen átverve érzem magam.

Gondolom ilyen dolgok nem történnek meg gyakran másokkal igy nem tudom milyen tanácsot tudtok adni nekem de kiváncsi vagyok minden véleményre.

2013. szept. 3. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Hagyd a francba egy nő 100 pasi is talál magának simán.

Keres másikat van bőven :)

2013. szept. 3. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez a meleg duma csak hülyeség a részéről
2013. szept. 3. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Biszexuális amúgy...

Csak , időközben belekóstolt a meleg szex örömeibe s rájött hogy tartalmasabb érzékibb a homoerotika..

Könnyen fel fogod tudni dolgozni, ismerkedj igazi férfiakkal, stb. nem fogod egykönnyen elfelejteni, talán pár hónap múlva vagy fél év múlva már nem fogsz rá gondolni.. Az idő majd befoltozza a sebeket..

19F

2013. szept. 4. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem hinnék ilyen vakon egy sms-nek. Ha nem az a fiú szerezte meg a telefonját és küldte ezt az üzenetet, szakítson veled szemtől szemben,
2013. szept. 4. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos ő írta az SMSt, és nem valami hülye haverja?
2013. szept. 6. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!