Mit csináltok ezen a meleg nyári vasárnapon a családdal?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 09:45
1/16 anonim válasza:
Kirandulunk egyet a Varosligetben :)
2/16 anonim válasza:
Itthon vagyunk.
Apa nyírja a füvet.Anyukám főz.Én itt ülök.
:) Majd nekiállok nyelvet tanulni,ugyanis ez az egyik kedvenc elfoglaltságom.
3/16 anonim válasza:
Takarítok. :D Apuka a gyerekekkel a nagyszülőknél van, épp fürdenek, a mázlisták. :)
4/16 anonim válasza:
Balatonon vagyunk,strandolni fogunk egész nap:)
5/16 anonim válasza:
Tegnap egész délután fát pakoltam úgyhogy ma pihenek "kicsit", valószínűleg kifogok feküdni napozni vagy sorozatot nézek :D (american horror story és dexter xd)
17F
6/16 anonim válasza:
Mi a Gellért Mixet szeretnénk kipróbálni, plusz még egy adag esküvőszervezés. De az is lehet, hogy nem megyünk sehova, csak ttihon tespedünk és medencézünk.
7/16 anonim válasza:
Kivittem reggel a 4 évest játszótérre, de gyorsan be is jöttünk olyan meleg van. Most gyurmázik, Apa takarítgatja a kütyüjeit. Nem nagyon csinálunk semmit. Késő délután még lemegyünk majd picit biciklizni.
8/16 anonim válasza:
idén először elmegyünk strandra :) a lakásban csak pusztulnánk a melegtől. illetve jó lenne egy kis színt is magunkra szedni :)
10/16 anonim válasza:
Sajnos a Férjemnek be kellett mennie dolgozni, úgyhogy én dobozolok, zsákolok, mert lehet, hogy jövő hét végén költözünk a rég megálmodott új lakásunkba. Nem lehet elég korán kezdeni a csomagolást. Le van húzva a redőny, így elviselhető a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!