Mit csináltok ezen a meleg nyári vasárnapon a családdal?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 09:45
11/16 anonim válasza:
vizsgára készülünk. tegnap próbáltam, hogy ezt egybekötöm a napozással, de nem megy, mert nagyon meleg van kint, nem tudtam koncentrálni, meg valami úgyis mindig elvonja a figyelmem (ordítozó gyerekek, jé ott egy kismadár, stb.)
12/16 anonim válasza:
Párom elment dolgozni, haza jön, aztán megy fusizni.. Szóval egyedül vagyok a macskámmal a 28-29 fokos lakásban. Takarítani fogok, vacsit készítek majd.. Te kérdező?
13/16 anonim válasza:
Anyósoméknál vagyunk, párom nagyszüleinél ebédeltünk, most palacsintát sütünk, délután pedig megyünk haza.
14/16 anonim válasza:
kimegyünk barátokkal grillezni vmi árnyékos helyre
15/16 anonim válasza:
Felkeltem, hányingerem volt a melegtől, nem tudtam reggelizni, ezért 1 felé lementem a boltba venni joghurtot, meg puffasztott rizst, hátha azt nem hányom ki. Most meg itt ülök, full sötét van, hogy ne változzon 60 fokos pokollá a szobám és megy a ventilátor, de attól még mindig 24 fok van. Anyukám feszült, ideges, már össze is veszett velem a nagy semmin, úgyhogy látni se akarom most. És porszívózik a szobájában, ezért kiszakad a dobhártyám, mert régi a porszívónk és baromi hangos. Délután el szeretnék menni valahova, persze ha kicsit csillapodik odakint ez a pokoli sz@r hőség. Jobban érezném magam a Balatonon.
16/16 anonim válasza:
kipihentük a szombati esküvőt és ettünk az esküvői menüből...hát van még mit elfogyasztani :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!