Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az exem exével hogyan jöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem exével hogyan jöjjek össze?

Figyelt kérdés

Addott a helyzet, amikor mindketten ugyanazt az illetőt próbáltuk megszerezni, aminek az lett a vége, hogy mindkettőnkel kavart. Erre persze rájöttünk, lett nagy cirkusz, szakítás, mindketten letettünk az illetőnek még a gondolatáról is.

A rivális közben randizik valaki mással, viszont én meg belezúgtam.

Hogyan közeledjek hozzá?

(Igen, meleg kérdés.)

2013. szept. 28. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Az exed tegyük fel egy pasi akinek az exe egy nő feltéve ha nem meleg illetve te is az exe vagy és szintén nő ha nem meleg megint csak. Tehát lefordítva te össze akarsz jönni csaj létedre egy csajjal? Vagy pasi létedre egy pasival?
2013. szept. 28. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
ja bocs első vagyok nem szóltam írtad meleg kérdés
2013. szept. 28. 22:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, mind a 3 pasi. kölcsönös érdeklődés van, csak a korábbi konfliktus miatt nem tudom jó ötlet-e eleve negatív emlékekkel indítani?
2013. szept. 28. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Itt igazából nem tudom, mi a kérdés. Tessék a volt riválist elhívni randevúra, és megkérdezni, hogy mennyire komoly az új kapcsolata, vagy esetleg van-e még esélyed nála, mielőtt eldől a dolog. :)
2013. szept. 28. 22:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Arról hogy randizott azóta csak hallomásból tudok, és az az ürge nem egy komolyan vehető típus. Arra tippelek hogy felejteni próbál, és csak kavargat, mert rám is érdeklődve néz.
2013. szept. 28. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem világos, hogy miben vársz itt segítséget. :)

Ha érdeklődve néz, viszonozd az érdeklődését. :)

De te tudod biztosan, hogy mit akarsz tőle?

2013. szept. 28. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed nála, hívd el valahová :)
2013. szept. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!