Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt érzem, hogy szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem, hogy szeretnék mással ismerkedni, de férjem van?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért érzem ezt, hiszen nem régen született meg a kislányunk, most váltunk igazán családdá, és én mégis két társkereső oldalra is regisztráltam, és a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. Szívem szerint újra járnék randizni, mint 9 évvel ezelőtt, mielőtt a férjem megismertem.

Volt más is így, mikor ilyen érzései voltak és tudta, hogy nem helyes amit csinál, de mégis megtette? Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki.

márc. 14. 19:40
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet, hogy neki lett egy másik ember? 35- ös vagyok.
márc. 14. 20:41
 32/43 A kérdező kommentje:
40/35/. Fogalmam sincs, mivel én a gyerekkel vagyok itthon , ő estig dolgozik. Bármi lehet, nem tudok a nyomában lenni, meg nem is akarok.
márc. 14. 20:43
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiányzik az udvarlas, a randik és a kedveskedes, közösen eltöltött minőségi idő a paroddal? Nekem akkor voltak hasonló gondolataim, amikor kicsit eltavolodtunk egymástól. Rájöttem, hogy hiányzik az izgalom. Őszintén elmondtam neki és sikerült megoldani, visszahozni a dolgokat. Szerintem normális, hogy x év után megpihen egy kapcsolat. Az a nem mindegy, hogy a rendbe hozasra torekedtek vagy mentek a pillanatnyi vágyak után.
márc. 14. 20:56
 34/43 anonim ***** válasza:
93%

41es vagyok

Közben vegigolvastam a sztorit.

Ha egy éve ez a helyzet, miért nem beszéltek róla, hogy neked mi hianyzik? Ha meg őszintén elmondtad és szrik rá, akkor valj el és kezdj új életet.

márc. 14. 20:59
 35/43 A kérdező kommentje:
41! Sajnos ő nem látja, hogy probléma lenne. Így nehéz bármit megbeszélni.
márc. 14. 21:00
 36/43 A kérdező kommentje:
Lezàrom itt a témát, mert unalmas lett. Aki szeretne,írjon privátban. Szép estét!
márc. 14. 21:07
 37/43 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon furcsa olyan sztorit olvasni kérdező ami ami hasonló az enyémhez. :) Azt hittem csak nálam van ilyen nyomiság. Mármint, hogy nincs szex qrva sokáig.

Amondó volnék, hogy tedd azt ami jól esik és helyesnek érzel! Ne törődj más emberek véleményével. A sajátoddal fogalalkozz csak! Az ami neked és a picidnek jó. Ketten vagytok fontosak. ;)

Nekem van olyan ismerős aki elhagyta a gyereke apját és 6-8 hónapos volt a gyerek amikor öaszekapirgált egy új faszit. Összeházasodott vele és még 2 gyereket szűlt neki. Boldogan élnek.

márc. 14. 21:08
 38/43 anonim ***** válasza:
88%

"a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. "

"Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki."

????

Randira se hívtak, de már komolyan gondolják a veled élést a babával együtt??....

márc. 14. 21:49
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

41:

Ha te mondod neki, hogy problémád van, az egy probléma kellene neki legyen!

Nem látja, hogy problémád van, miután már mondtad neki?

Ez gáz!!!

márc. 14. 21:51
 40/43 Noren1989 ***** válasza:
76%
#45, arról nem szól a fàma, h Kérdezőnk mondanà...
márc. 14. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!