Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy szeretnék mással ismerkedni, de férjem van?
Nem tudom miért érzem ezt, hiszen nem régen született meg a kislányunk, most váltunk igazán családdá, és én mégis két társkereső oldalra is regisztráltam, és a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. Szívem szerint újra járnék randizni, mint 9 évvel ezelőtt, mielőtt a férjem megismertem.
Volt más is így, mikor ilyen érzései voltak és tudta, hogy nem helyes amit csinál, de mégis megtette? Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki.
41es vagyok
Közben vegigolvastam a sztorit.
Ha egy éve ez a helyzet, miért nem beszéltek róla, hogy neked mi hianyzik? Ha meg őszintén elmondtad és szrik rá, akkor valj el és kezdj új életet.
Nagyon furcsa olyan sztorit olvasni kérdező ami ami hasonló az enyémhez. :) Azt hittem csak nálam van ilyen nyomiság. Mármint, hogy nincs szex qrva sokáig.
Amondó volnék, hogy tedd azt ami jól esik és helyesnek érzel! Ne törődj más emberek véleményével. A sajátoddal fogalalkozz csak! Az ami neked és a picidnek jó. Ketten vagytok fontosak. ;)
Nekem van olyan ismerős aki elhagyta a gyereke apját és 6-8 hónapos volt a gyerek amikor öaszekapirgált egy új faszit. Összeházasodott vele és még 2 gyereket szűlt neki. Boldogan élnek.
"a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. "
"Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki."
????
Randira se hívtak, de már komolyan gondolják a veled élést a babával együtt??....
41:
Ha te mondod neki, hogy problémád van, az egy probléma kellene neki legyen!
Nem látja, hogy problémád van, miután már mondtad neki?
Ez gáz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!