Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezdek sokszor olyanokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdek sokszor olyanokkal ismerkedni, akikről valahol az első pillanattal tudom nem tetszenek igazán? Mással is szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés

Kedves, normálisabb, sokszor még személyisége is van, látom valószínűleg tetszem is neki. Ő viszont nem jön be annyira nekem, de ezek miatt az előbbi dolgok miatt valahogy még sajnálom is a dolgot (hogy ő nem tetszik nekem). Szóval elmegyünk pár randira, találkozunk párszor, tényleg szokott egy ilyen kisugárzásuk lenni, hogy jó lenne velük egy kapcsolatban élni emberileg értve. De egyszerűen nem gyullad bennem semmilyen szikra, amit romantikus érdeklődésnek lehet nevezni. Sokszor van bennem egy ilyen félelem is, hogy én már nem találhatok olyan párt, aki tetszik nekem, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak. (Jó pár éve nem volt már komoly kapcsolatom.) Aztán általában pár randi után rájövök ez így nem mehet tovább és megszakítom az ismerkedést, elmondom nem érzek semmit. Ez viszonylag gyakran szokott történni, de utólag sosem értem magam, hogy egyáltalán miért erőltettem a találkozásokat, miért próbáltam valahol esélyt adni annak, ami talán már éreztem az első pillanattól, hogy nem működne.

Egyébként férfi vagyok, de ez szerintem megtörténhet férfival is, nővel is, nem ez a lényeg és ne ez alapján válaszoljatok.

2022. márc. 8. 07:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Igazából nálam ez arra vezethető vissza, hogy valaki szépen, helyesen ír rám mondjuk Facebookon, akkor nem akarom egyből egy tiltással honorálni, hogy azon kattogjon szegény, mit ronthatott el. Igazából semmit, csak annyira nekem nem szimpi. Ők mindig írják, hogy a képeim, posztjaim alapján tetszem, szóval első sorban ők is azért írtak rám, mert vonzónak találtak. Nem tehetek róla, hogy nem kölcsönös.
2022. márc. 8. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már párszor ilyen helyzetben. Azt hiszem, hívhatjuk ezt barátzónának. Szimpatikus volt az adott nő, tényleg órákat el tudtunk beszélgetni, de az a bizonyos plusz nem volt meg. Még az igyekezetet, érdeklődést is láttam rajta. De fordítva is volt, amikor nekem bejött volna, de észrevettem, hogy ő van abban a helyzetben, hogy nála nincs meg a szikra. Ilyenkor én segíteni szoktam, mert tudom milyen nehéz ilyen esetben úgy elküldeni a másikat, hogy ne legyen sértődés. Sőt, volt már olyan nő, aki ugyanezt megtette. Pillanatnyilag rossz érzés, mert bármelyik oldalon is vagy, készültél a randira, sőt neked be is jött volna az illető, viszont utána sokkal jobb és szerintem könnyebben túl is lépsz az egészen.
2022. márc. 8. 08:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, hogy adsz esélyt néhány randinak. Az első pár randin kialakulhat olyasmi, amit korábban nem éreztél (illetve fordítva: elszállhat olyasmi, amit korábban éreztél).
2022. márc. 8. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
esélyt adtál a belső tulajdonságoknak de eddig nem fogott meg, ez a tulajdonság nem hátrány és kevés nő képviseli, ne bánkódj ezen.
2022. márc. 8. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Lehet ha az àlomnöt kergeted elvesztesz valaki olyat aki tényleg szeretne téged.

Döntsd el mi neked a jobb :ha te szrretsz valakit rajongàsig vagy ha téged szeretnek ilyen kitörö érzelmekkel?

Igen muszàj dönteni..... Az ha minden klappoljon van akinek 100 évig sem jön össze.

32N

2022. márc. 8. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!