Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy szeretnék mással ismerkedni, de férjem van?
Nem tudom miért érzem ezt, hiszen nem régen született meg a kislányunk, most váltunk igazán családdá, és én mégis két társkereső oldalra is regisztráltam, és a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. Szívem szerint újra járnék randizni, mint 9 évvel ezelőtt, mielőtt a férjem megismertem.
Volt más is így, mikor ilyen érzései voltak és tudta, hogy nem helyes amit csinál, de mégis megtette? Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki.
Ki nem akart gyereket? Mindenki akart gyereket, csak ő a terhesség alatt megváltozott.
Nyilván a gyereket én nevelném, én vagyok az anyja. Akartam is a babát, ahogy most is tökéletesen ellátom ahogy kell. Az unalmas házasságomnak mi köze ahhoz, hogy a gyereket ki neveli meg hogy lett?
Nyugalom,nyugalom.
Làtom, elharapózott a szitu, kérdezőnkből is kijött az ideges, kialvatlan anuka.
Naszóval...ez mind csak tünet, amit sorolsz. Mi a valós probléma?
Nem làtod, nem érzed magad nőnek?
Elhanyagol a férjed, csak anyànak làt?
Megvàltozott a tested? 🤔🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!