Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy szeretnék mással ismerkedni, de férjem van?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért érzem ezt, hiszen nem régen született meg a kislányunk, most váltunk igazán családdá, és én mégis két társkereső oldalra is regisztráltam, és a kisbaba ellenére jó pár pasi lenne, aki komolyan is gondolná velem. Szívem szerint újra járnék randizni, mint 9 évvel ezelőtt, mielőtt a férjem megismertem.
Volt más is így, mikor ilyen érzései voltak és tudta, hogy nem helyes amit csinál, de mégis megtette? Nem tudom, ha valaki komolyan randira hívna, nemet mondanék -e neki.
márc. 14. 19:40
11/43 A kérdező kommentje:
7! Talán feleség tényleg nem.
márc. 14. 20:00
12/43 A kérdező kommentje:
10! Nem.
márc. 14. 20:00
13/43 anonim válasza:
Ha szerinted ez a normalis, akkor menj es eld aszerint az eleted. Ha szerinted sem normalis ez a gondolatmenet, akkor irany a pszichologus. Majd egyutt megfejtitek, hogy miert rendellenes a mostani allapotod.
14/43 A kérdező kommentje:
13! Nem gondolom, hogy mindenre a pszichiáter, pszichológus a megoldás.
márc. 14. 20:02
15/43 anonim válasza:
Na figyelj én például arra buzdítom a feleségem hogy mással is szexeljen előttem, vagy velem együtt. Valami ilyesmi lenne neked is a megoldás.
És ez nem számít megcsalásnak szerintem
37F
16/43 anonim válasza:
Vagy ez most nem a szexről szólna neked ?
17/43 A kérdező kommentje:
16! A férjem nem ilyen beállítottsàgú és én sem akarnám a dolgaimba belevonni.
márc. 14. 20:14
18/43 A kérdező kommentje:
17! Nem feltétlen. Az újra randizás izgalmàról inkább.
márc. 14. 20:15
20/43 anonim válasza:
De akkor minek szültél? Ott a gyereked, vele törődj és randizz a férjeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!