Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha tudtad volna hogy a gyerekr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudtad volna hogy a gyerekre rámegy a kapcsolatod, bevállaltad volna?

Figyelt kérdés

#kapcsolat #közös gyerek #Ráment a kapcsolat
2024. jan. 18. 11:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

Nézd..rá lehet a gyerekre fogni. Én azt látom eleve olyan emberek vannak együtt akik baromira nem valók egymásgoz, de valamiért mégis ragaszkodnak. Komolyan néha csak pislogok. Aztán ezek kitalálják hogy miért ne legyen gyerek, vagy ami rosszabb attól várják a kapcsolat megerősödését. Majd csodálkoznak ha ez nagyon nem így lesz. Van olyan ismerősöm akik nem sokkal házasság után azt pedzegették h elválnak, erre mégis próbálkoztak a gyerekkel. A pasi sose mondta hogy ő nem akar gyereket, utólag kiderült ő úgy gondolta mindent az anya csinál majd. Persze úgy hogy dolgozzon is az anya fél év után. Masik sztori, szar házasság, csak a csaj belemagyarazott hogy á az ő férje nem csalná meg soha, csak poénból flörtöl mindenkivel..aha..mikor terhes lett kiderültek a dolgai. Sorolhatnám még de a lényeg az , hogy azoknak biztos 100x nehezebb és rá is megy a kapcsolat akik kb nem.ismerik egymást csak valami mas szemüvegen át nézték egymást.

Meg aztán sokan nem hajlandóak változni. Pedig a gyerekes lét kb állandó változás. Főleg a nőnek. És ekkor jön elő hogy nem hajnaldóak rá és a korábbi életüket akarjám egy az egyben. Nehéz feladni nem mondom. De én is tudomásul veszem hogy hullafáradt vagyok edzeni..baromira szeretnék de most még nem tudok. De majd eljön az is csak nem most. A parom is tudomásul veszi hogy most nem nagyon jár el ő sem, meg mashova sem, mert az egész napos babázás után nekem az az 1 óra " szünetem " van 6- 7ig..éjjel kelés stb. Persze ez nem lesz mindig így, de most ez van. Alkalmazkodni kell.

2024. jan. 18. 20:52
 22/32 anonim ***** válasza:
49%

Nem ment rá a kapcsolatunk de sokszor közel állt hozzá és még mindig csak egy éves. Jelenleg sem hajlandó aludni, most épp a férjem próbálkozik vele. Tegnap este is fent voltunk szinte végig. Nem pár hónap. A védőnő azt mondta sok gyerek agya csak 3 éves korban érik meg rá hogy átaludja az éjszakát. Aki nem rossz alvó gyereket kapott azt nagyon irigylem. Mert amúgy gyönyörű dolog a gyerek, csak ezek a rémálom esték ne lennének.

Kérdező, ha rá is menne a házasságom (bár jelenleg jobban összetartunk, az első pár hónap volt mikor nagyon sokat veszekedtünk), akkor sem bánnám amúgy. Mióta megszületett azóta más ember vagyok. Soha nem hittem hogy ennyire lehet valakit szeretni.

2024. jan. 18. 21:03
 23/32 A kérdező kommentje:
22. Magyarán már nem is fontos a férjed. Remekül hangzik!
2024. jan. 18. 21:30
 24/32 anonim ***** válasza:
54%

"Soha nem hittem hogy ennyire lehet valakit szeretni."

Nekem annyira mesterséges és visszás, hogy akkor érzi valaki az IGAZI szeretetet, ha olyat kell szeretni, aki félig belőle van. Elég lehangoló.

2024. jan. 18. 22:17
 25/32 anonim ***** válasza:
64%

#22 Ezt honnan szoptad ki abból amit leírtam?

#24 Az IGAZI szót te használod nem én. Igazi szeretet érzek nagyon sok mindenki iránt, a férjem iránt, szüleim iránt, macskám iránt. De egyik sem ilyen mint a gyerek iránt. Lehangoló vagy nem, ilyenek a hormonok. Ha nem lépnének működésbe, akkor 3 átordított éjszaka után a falhoz csapdosná az ember a csecsemőjét. Muszáj volt így intéznie ezt a természetnek.

Szerintem az a lehangoló mikor a férfiak behisztiznek és féltékenykednek egy babára. Pedig nyilván a szerelmet, a szexuális vonzódás egy teljesen más minőségű szeretet, kár versenyezni. Szerencsére a férjem nem ilyen kényszeres farokméregető hogy a saját gyerekére féltékeny legyen.

2024. jan. 18. 22:39
 26/32 anonim ***** válasza:
32%
25, 24-es vagyok, nő. Akkor is baromi lehangoló ez a nárcizmus. Vagy legalább is szimpibb lenne, ha nem úgy lenne előadva, hogy "nem hittem el, hogy tudok valakit így szeretni", hanem úgy, hogy "nem hiszem el, hogy az agyamat ennyire elöntik a hormonok".
2024. jan. 18. 22:44
 27/32 anonim ***** válasza:
80%

Ha természettudós lennék akkor valószínű így fogalmaznék. De nem vagyok az. Ettől függtlenül igen, nyilván mindent érzelmet befolyásolnak a hormonok, nem csak a gyerekvállalást. A férjem iránt is azért érzek szerelmet mert a hormonok elöntik az agyamat. Így szép az élet.

Szerintem amúgy a nárcizmus szó köznyelvbe való bekerülése az igazán lehangoló. Nem, nem azt jelenti hogy egy anya szeretetet érez az utódja iránt. Túl sok nő túltolja a konyhapszichológiát.

2024. jan. 18. 22:51
 28/32 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen mas a ketto, ossze sem lehet hasonlitani. Eppen ezert nem ertem, amikor bombabiztosan kijelentik, hogy a gyereket jobban szeretik. Ha haldoklik/osszeomlik a hazassag, akkor vilagos, de az ember jo esetben szerelemmel szereti a hazastarsat, a gyereket meg mashogy szereti. Bar sokan allitolag szerelmesek a gyerekukbe..Arrol nem beszelve, hogy kivancsi lennek, vajon mikor az a gyerek felno es elkallodik teljesen/vagy nem is fog elkallodni, csak egyszeruen jarja a sajat utjat, csaladot alapit es mar nem jar annyit haza, vajon a szinten felnott (mar idosodo) apja-anyja akkor is a gyereket fogja jobban szeretni? Vagy ez csak akkor igaz, amikor a gyerek meg pici, cuki?
2024. jan. 18. 23:22
 29/32 anonim ***** válasza:
85%
Semmi pénzért nem kéne gyerek, nekem minden jó elrontója lenne. Van, akinek meg az minden álma, de a kapcsolat rámegy sok esetben. A legtöbb kapcsolat így is úgyis tönkremegy egy idő utàn, ki kell élvezni a pillanatot. Ha valakinek ehhez gyerek kell, akkor ügy.
2024. jan. 20. 00:37
 30/32 Sándor Dombi válasza:
26/ Sztem rossz helyen használod a nárcizmus szót. A nárcisztikus ember nem szeret saját magán kívül senkit. A hozzászoló azt írta, szeret, hogy most ez a gyereke vagy a párja, az mindegy.
2024. jan. 21. 08:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!