Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha tudtad volna hogy a gyerekr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudtad volna hogy a gyerekre rámegy a kapcsolatod, bevállaltad volna?

Figyelt kérdés

#kapcsolat #közös gyerek #Ráment a kapcsolat
2024. jan. 18. 11:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37%
A többség pontosan tudja, hogy mit vállal. Ahogy azzal is tisztában van, hogy az éjszakázás, a fogzás, a kólika, a pelenkázás és etetés nem tart örökké. Akinek ebben a pár hónapban erre rámegy a házassága, az a házasság annyit is ért.
2024. jan. 18. 12:49
 12/32 A kérdező kommentje:
5-10 év nem pár hónap!
2024. jan. 18. 13:50
 13/32 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, szerintem te tényleg inkább ne szaporodj.
2024. jan. 18. 13:56
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
13: nem is akar. Ellenben nagyon sok szaporodik helyette, akiknek nem kellene. Azoknak ki szol be, hogy ok minek csinaltak gyereket? Sajnos senki, mert ha megteszed, kibszott bunko dolog.
2024. jan. 18. 14:46
 15/32 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznos lenne, ha nem csak azt lenne okés mondani, hogy a gyerek a megváltás, hanem azt is hogy nem az, és sokba körül, nem csak pénzben, időben energiában is, sokan ezt nem bírják, és sokaknak rá megy erre a kapcsolata. Dehát ez ugye bunkóság!
2024. jan. 18. 14:49
 16/32 anonim ***** válasza:
95%
Baráti körünkben volt egy álompár. Tizenéves házasság, stabil egzisztencia, karrier, ingatlanok. Megszületett a gyerek, még kétéves sem volt, elváltak. Pedig mindketten akarták, imádják a mai napig is. Egyébként az összes elvált ismerősünknél van gyerek, van ahol kettő is. Mind a gyerek kicsi korában váltak el.
2024. jan. 18. 14:51
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

11, k...vára nem pár hónap. Kb. 20 év, amíg van egy másik ember, akit mindig magad elé kell tenni. Nem való mindenkinek.

A rokonságomban van amúgy egy házaspár, én a kapcsolatukért egy lyukas garast nem adtam volna (már 16 éve voltak együtt amúgy). Aztán beütött, ikrek. Akkor azt gondoltam, ennek annyi. Eltelt 9 év azóta, érdektelen, unott apuka és mísz p...csa anyuka szuper párost alkot, csapatmunka folyik, mindent megoldanak ketten, csak pillázunk. Ilyen is van, lehet, hogy van az a nagyon szar házasság, amin már csak javít a gyerek, vagy ki tudja....

2024. jan. 18. 15:01
 18/32 anonim ***** válasza:
69%

Alapvető tény, hogy a gyerek rengeteg időt, energiát igényel, és ezt mind a kapcsolattól veszi el. Ezèrt van rengeteg válás ott ahol gyerek is. Nálunk ez az egyik oka annak, hogy mi nem akarunk gyereket. Meg egyébként is csak sok nyűg, felesleges stresszforrás , drága stb...

És igen , a környezetünk tele van ilyen ismerősökkel, barátokkal, akik harmonikus boldog házasságban éltek hosszú évekig, aztán a többsègnél ennek véget vetett a gyerekvállalás. 8-10 -15 év együtt, majd 1-2 évvel a gyerek után válás. Többekkel vagyok olyan kapcsolatban, hogy erről beszélgettünk is, és igen, a többség azt làtva milyen nehézségeket hozott egy gyerek, mennyi időt, energiát, emészt fel, ha újra kezdhetnék, nem vállalnák be.

Sajnos ez ilyen. Jobban fel kellett volna mérni/ bele kellett volna gondolni mivel jár.

2024. jan. 18. 15:26
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
És még a robotok is jönnek! Ki fog halni az emberiség!
2024. jan. 18. 15:29
 20/32 anonim ***** válasza:
54%

Valószínűleg a gyermektelenségre is legalább annyi házasság rámegy. A válás legfontosabb rizikófaktora a meddőségi kezelés.

Én kicsit félek attól, hogy majd a gyerekvállalás próbára teszi a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy mindketten szeretnénk gyereket, és ha nem vállalnánk, az is ugyanúgy próbára tenné...

2024. jan. 18. 19:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!