Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jogszabályok csak felnőtt emberek házasságát engedik, akkor miért van ennyi válás?
"Mert holtodiglan holtomiglan. "
Nincs ilyen jogi fogalom
Oké, nem jogi fogalom a holtodiglan, holtomiglan, de miért mondja ki az ember nagy örömmel több 100 ember előtt, és költ a körülötte lévő hacacáléra vagyonokat, ha utána nem gondolja komolyan?
Persze egy bántalmazó kapcsolatból jobb elválni, nem azt mondom, hogy soha, de nem ilyen gyakran kellene, szerintem a válásoknak max a 10%-a nagyon indokolt.
És igen sokan, akkor is kitartanak szeretetből a párjuk mellett, ha ápolni kell, beteg lesz, vagy demens lesz. Sokan meg azért válnak, mert nincs nyaralás kétszer egy évben, vagy nincs meg a heti két szex, na ez a szánalmas.
Más a kettő (gyerek és a házasság párhuzamba állítása), de én amondó vagyok, hogy amennyiben nem alakulnak ki valakiben szülői érzések, és csak teher, nyűg az egész, még mindig jobb, ha elhagyja a gyereket, mintha mondjuk agyonveri, vagy úgy nő fel a gyerek, hogy mellette van ugyan fizikálisan, de érzi a szeretetlenséget.
De továbbra is várom a választ, hogy te házas vagy-e, volt-e már párkapcsolatod, azok hogy alakultak stb.
Amit Isten egybekötött, azt ember szét ne válassza.
A házasság örökre szól.
Hogy teheti meg sok millió ember, hogy hazudik ország világ előtt, hogy én X Y-t örökre szeretni fogom?
Nem az ellen vagyok, hogy emberek, ne élhessék le életüknek csak egy szakaszát valakivel, hanem akkor ne hazudják azt, hogy én az egész életemet akarom mással leélni.
Nyugodtan élj évente más pasival, vagy nővel, sőt pasiként pasival, nőként nővel, ha szeretnéd, de ne hazudd azt, hogy vele akarsz élni egy életen át, ne rendezz erre a hazugságra egy nagy partit, amekkora partit más okból nem rendezel, hanem döntsd el, hogyha én ezt kimondtam, akkor így fogok élni, mert kimondtam. Ne bohóckodjanak olyanok ezzel a templomban, akik nem veszik ezt komolyan, akkor tényleg két tanú állami papír válás és kész.
Azt gondolom, persze vannak az olyan templomban kötött házasságok, amik nagyon rossz irányba mennek el, de az, hogy megszületett a gyerek, apuka nem bírja ki szex nélkül, és válás lesz, vagy anyuka nem fogadja el, hogy a 60 éves férjének már nem megy a szex és válás lesz, ezeknek annyira nem szabadna megtörténnie. A válásnak a rossz házasság utolsó menekülő útjának kellene lennie, és nem amiatt válni, mert nem hajlandó az ember párja külföldre költözni, vagy ilyen pitiáner okok miatt. Persze, ha veri valakit a férje váljon el, ha az asszony szóban bántlalamazza a férjét, és menthetetlen a helyzet a férfi váljon el, de ezek az emberek nem voltak érezlmileg felnőttek, amikor megházasodtak. Tehát nem a válás ellen vagyok teljesen, hanem azt gondolom, hogy nem kellene ilyen nagy arányban válni. És, amit az ember elvállalt csinálja is végig rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!