Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi tetszik neki a feleségében?
Adott egy férfi (kollégám) aki magas, jóképű, intelligens, okos, az egész személyiségi sugároz magából valamit, amitől megnyerő és szimpatikus bárki számára.
A felesége meg totál antiszoc, háztartásbeli. Gyerekük még nincs, nem olyan régen házasodtak, de akarnak majd egy gyereket. Egész nap melegítőben van.
Ilyen stilusoddal kiraz a hideg.
Kibaxott irigy vagy
Biztos nem mennék el a párom céges rendezvényekre. Senkit nem ismerek, főleg munkával.kapcsolatos dolgokat, sztorikat, poénokat mondanak, azt meg úgysem értem. Minek lennék ott biodíszletnek?
Amúgy ismerek én is ilyen párt, ahol a férfi abszolút vonzó, a felesége meg szerintem hozzá képest nem egy top nő, de mi közöm hozzá? Szeretik egymást...
Valószínűleg az tetszik neki, hogy intelligensebb mint te, ezer egyéb más dolog mellett.😊 Szegèny te, nagyon savanyú a szőlő, hogy nem te kellesz neki, ez a baj ugye...
Miért, miben legyen az ember otthon? Kényelmetlen farmerben vagy kisestélyiben? Pl mi is melegítőben vagyunk itthon hűvösebb időben mert kényelmes. Nyáron meg leginkább semmiben😂 vagy max boxer,+melltartó.
Ha antiszoc is a hölgy, az miért baj? Nem mindenki szereti a nagy társaságot, tömeget, meg folyton csavarogni, és nem mindenki igényli hogy állandóan más emberek nyakán lógjon. + attól még senki sem antiszoc, hogy nem járnak el a házastársuk munkahelyi bulijaira. Pl mi sem szoktunk. Semmi kedvünk idegenekkel jópofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!