Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi tetszik neki a feleségében?
Adott egy férfi (kollégám) aki magas, jóképű, intelligens, okos, az egész személyiségi sugároz magából valamit, amitől megnyerő és szimpatikus bárki számára.
A felesége meg totál antiszoc, háztartásbeli. Gyerekük még nincs, nem olyan régen házasodtak, de akarnak majd egy gyereket. Egész nap melegítőben van.
A céges bulikra nem mindenki szeret járni. Nekik valószínűleg van baráti társaságuk és velük is jól érzik magukat.
Mi sem megyünk egymás céges rendezvenyeire de még a baráti körünk is más. Nyilván van néha közös kerti party de a hétköznapok gyorsan telnek. 15 éve boldog házasok vagyunk.
Van melegítőm! A férjem veszi le rólam és fantasztikusat szeretkeztünk, csak mondom
16.
HAHAHAHA :D Nőjünk fel, gyerekek.
Én sem mennék a férjem céges rendezvényeire, ha lennének ilyenek. Nem az én munkahelyem, nem az én kollégáim, nem vagyok köteles képmutatóan jó pofát vágni, vagy mély levegővétel után INKÁBB csendben maradni 1-1 kolléga megnyilvánulására. A kolléga nem minden esetben egyenlő a baráttal, haverral. Ettől még nem érzem magam antiszocnak!
Én is szoktam néha melegítőt felvenni, elvégre az ember gyereke otthon nem áll egész nap fél kiló sminkben, talpig kiöltözve, magassarkúban. 😄 Viszont vannak alkalmak, amikor kizárólag a férjemnek "öltözök" full szexin.
Összevissza munkaidő beosztásban dolgozom, ami egy kívülállónak azt sugallhatja, hogy háztartásbeli vagyok, mert pl hétköznap is van szadnapom.
Szerintem kérdező te több negatívumot akarsz ebbe a helyzetbe belelátni, mint amennyi lehet benne. Talán inkább irigy, féltékeny vagy a feleségre? 😄 Hagyd őt békén és inkább magaddal foglalkozz.
"Csak szex miatt senki se házasodik." Pedig döntő tényező, jobban, mint a külső. Arra nem gondoltál,hogy a lelki dolgokban világnézetben meg össze illő pár és jó a szex is?
Melegítő is lehet szexi. A pasinak meg ez is tetszhet.
Egymás céges rendezvényeire mEg miért is kellene járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!