Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon mi tetszik neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi tetszik neki a feleségében?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi (kollégám) aki magas, jóképű, intelligens, okos, az egész személyiségi sugároz magából valamit, amitől megnyerő és szimpatikus bárki számára.

A felesége meg totál antiszoc, háztartásbeli. Gyerekük még nincs, nem olyan régen házasodtak, de akarnak majd egy gyereket. Egész nap melegítőben van.

2023. okt. 13. 11:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mintha minket írtál volna le :D. A férjem szerelmes belém és én is belé. Ennyi a titok.
2023. okt. 13. 12:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
7# ez miért antiszoc viselkedés? Nem jelenti azt, hogy tartalmas, kulturált programok sem érdeklik, vagy nincsenek barátai. Valószínüleg ugyanolyan intelligens és okos, mint a férje, és szívesebben csinálnak értelmesebb dolgot a bárban iszogatás meg a bowling helyett, meg egy mozi sem épp egy jó csoportos program. A háztartásbelit honnan veszed, hogy nincs valami otthoni melója, vagy nem tanul? Mellette állsz egész nap? Az meg, hogy láttad párszor tréningruhában pl futni vagy bevásárolni, az nem azt jelenti, hogy non-stop éjjel-nappal abban van.
2023. okt. 13. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Ha jó a segge akkor a melegítő is állhat rajta jól, az is lehet hogy a melegítő alatt szexy fehérnemű van.
2023. okt. 13. 12:15
 14/25 anonim ***** válasza:
7%
Titokban meleg a srác, de nem meri felvállalni, így tart egy feleséget a látszat kedvéért, lehetőleg olyat, akivel nem nagyon kell szexelni.
2023. okt. 13. 12:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A céges bulikra nem mindenki szeret járni. Nekik valószínűleg van baráti társaságuk és velük is jól érzik magukat.

Mi sem megyünk egymás céges rendezvenyeire de még a baráti körünk is más. Nyilván van néha közös kerti party de a hétköznapok gyorsan telnek. 15 éve boldog házasok vagyunk.

Van melegítőm! A férjem veszi le rólam és fantasztikusat szeretkeztünk, csak mondom

2023. okt. 13. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A hét betűs szó áll a háttérben: Szerelem. :)
2023. okt. 13. 14:18
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

16.

HAHAHAHA :D Nőjünk fel, gyerekek.

2023. okt. 13. 14:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mennék a férjem céges rendezvényeire, ha lennének ilyenek. Nem az én munkahelyem, nem az én kollégáim, nem vagyok köteles képmutatóan jó pofát vágni, vagy mély levegővétel után INKÁBB csendben maradni 1-1 kolléga megnyilvánulására. A kolléga nem minden esetben egyenlő a baráttal, haverral. Ettől még nem érzem magam antiszocnak!

Én is szoktam néha melegítőt felvenni, elvégre az ember gyereke otthon nem áll egész nap fél kiló sminkben, talpig kiöltözve, magassarkúban. 😄 Viszont vannak alkalmak, amikor kizárólag a férjemnek "öltözök" full szexin.

Összevissza munkaidő beosztásban dolgozom, ami egy kívülállónak azt sugallhatja, hogy háztartásbeli vagyok, mert pl hétköznap is van szadnapom.

Szerintem kérdező te több negatívumot akarsz ebbe a helyzetbe belelátni, mint amennyi lehet benne. Talán inkább irigy, féltékeny vagy a feleségre? 😄 Hagyd őt békén és inkább magaddal foglalkozz.

2023. okt. 13. 18:09
 19/25 anonim ***** válasza:

"Csak szex miatt senki se házasodik." Pedig döntő tényező, jobban, mint a külső. Arra nem gondoltál,hogy a lelki dolgokban világnézetben meg össze illő pár és jó a szex is?

Melegítő is lehet szexi. A pasinak meg ez is tetszhet.

Egymás céges rendezvényeire mEg miért is kellene járni?

2023. okt. 13. 19:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
"Vajon mi tetszik neki a feleségében?" Biztos az, hogy ő nem ítélkezik mások fölött néhány, teljesen felszínes információ alapján...
2023. okt. 13. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!