Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tetszik nektek jobban: ha van egy nőnek gyereke vagy ha nincsen?
Üdvözöllek a Föld nevű Bolygón!
Te melyik Bolygóról jöttél? Mert itt ez nem kérdés.
Az embereknek ezen a bolygón elég egyértelműek erre a válaszai.
A birtokló kontrollmániásak bírják mert a gyerekesek nemigen tudnak pattogni pasirol pasira csak úgy.
Ha egyet sikerul behálózni nagyobb eséllyel megmaradnak hűen.
Hát amúgy nagyon nem!😃
26 éves haverom: olyan not keres akinek már van gyereke hogy neki tutira ne kelljen vállalni
40+ ismerősöm: olyan not keres akinek szinten felnőtt gyereke van
20-on x éves egyetemi társam : olyan lanyt keres akinek egyáltalán nincs, mert lassan családot szeretne alapítani
Te biztos az ilyen embereket fogod ki....
De a többség a világban nem így áll hozzá.
Ha ez a nő unokatestvérem: tetszene, ha végre szülne!
Sógornőm: jó lenne, ha tesóm végre teherbe ejtené a feleségét!
Szingli nő, aki házasodni, gyereket szeretne: az a jó, ha nincs neki, majd tőlem lesz!
32f
Lássuk csak....így közeledve a 40-hez , nemrég vége lett a kapcsolatomnak....és egyenlőre nem sok esélyt látok mást találni.
És sajnos elég sok a gyerekkel rendelkező nő...
Egyszer régen azt hittem, hogy ha szeretem azt a nőt akkor a gyerekkel sem lesz gond...de ez nem tartott sokáig, 1x belementem ilyenbe, de talán csak azért mert épp akkro nem találtam mást...
Soha többé nem jövök össze gyerekkel rendelkező nővel. ÉS ha csak ilyen marad, akkor inkább maradok egyedül...vagy megkérdezem nem e menne bele amolyan alkalmiba.
De úgy összességében a gyerekeket sem igazán szeretem hosszútávon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!