Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tetszik nektek jobban: ha van egy nőnek gyereke vagy ha nincsen?
Így, hogy kontextusba helyezted a kérdést rögtön tudok véleményt alkotni.
Nekem van feleségem és családom. De megfogadtam, ha el is válnék valaha, másikat már nem vállalnék senkivel sem! Nem szeretném keverni a szálakat.
Tehát ha jövőben válásra kerülne a sor, akkor vagy olyat vállalnék, akinek már viszonylag nagyobb gyereke van (15+), vagy nem akarna gyereket. De ez attól függ, hogy pl. hány éves lennék ekkor. Mondjuk ha egy 35, akkor valszeg olyannal tudnék összejönni, akinek még nincs gyereke és nem is szeretne. Ha viszont 45-50, akkor pedig olyannal, akinek már nagy gyereke van.
Most 28 vagyok .
Férjem 2 gyerekes elvalt apa
Kimondottan olyan nőt keresett akinek van gyereke Egyrészt mert ő több gyereket már nem akart, másrészt gyermektelen nő nem fogja érteni miért a gyerek az első ha vasárnap egész nap egy focitornan ácsorog
Én értem
Nekem talán az, ha egy van, vagy nincs és már nem akar.
F48.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!