Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú ideje házasok! Mi az, ami még mindig nagyon tetszik a párotok külsejében?
Sokszor gondolkozom ezen, hogy egy házasság esetén mennyire számítson a leendő feleségem külseje. Tudom, hogy a közmondások szerint is inkább más tulajdonságokat kellene előtérbe helyeznem, mert a szépség az egy múlandó dolog, ami úgyis változik és nem szabad arra alapozni. Ezeket persze mérlegelem és tudatosan próbálok párt keresni, ahol a racionális szempontoknak is jut hely.
Valahogy mégis azt érzem az kell, hogy vonzzon a külseje, hogy vágyjak rá, mert az a szexuális élet alapja, ami azért nem mellékes egy házasságban sem. Nyilván nem Palvin Barbi a cél, de azért mégis az átlagnál csinosabb lányok tetszenek. Mostanra leredukáltam odáig, hogy legyen vékony, kicsit magasabb az átlagnál és az arca bájos, főleg a kék szem vonz.
Na jó ennyit erről, igazából ez érdekelne, hogy a szép szem az gondolom hosszú távon is megmarad, szóval az jó kiindulópont, de van esetleg valami más, ami még?
15 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok. Igazából minden tetszik benne a mai napig is.
Sportol, csinos, ad magára, odafigyel a hajára és mindenre. Amikor a kertészkedéshez vagy festéshez felvesz egy melegítőt, még akkor is tetszik. :D
Csak az a baj, hogy hosszútávon ez baromi kevés lenne, ha nem lenne mellette értelmes, okos, vicces, kedves és spontán.
Főleg ezek miatt a tulajdonságai miatt szeretem.
Mint az elején ugyanúgy tetszik. Humoros ( szórakozott inkább) mindenhez is ért, ez miatt nem kell szakembert hívni. Szeretjük egymást és az a legjobb dolog.
Őszintén és tiszta szívből szeretjük egymást. Mi nem ál kapcsolatban vagyunk hanem tényleg szeretjük egymást ami a mai világban ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!