Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hosszú ideje házasok! Mi az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú ideje házasok! Mi az, ami még mindig nagyon tetszik a párotok külsejében?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkozom ezen, hogy egy házasság esetén mennyire számítson a leendő feleségem külseje. Tudom, hogy a közmondások szerint is inkább más tulajdonságokat kellene előtérbe helyeznem, mert a szépség az egy múlandó dolog, ami úgyis változik és nem szabad arra alapozni. Ezeket persze mérlegelem és tudatosan próbálok párt keresni, ahol a racionális szempontoknak is jut hely.

Valahogy mégis azt érzem az kell, hogy vonzzon a külseje, hogy vágyjak rá, mert az a szexuális élet alapja, ami azért nem mellékes egy házasságban sem. Nyilván nem Palvin Barbi a cél, de azért mégis az átlagnál csinosabb lányok tetszenek. Mostanra leredukáltam odáig, hogy legyen vékony, kicsit magasabb az átlagnál és az arca bájos, főleg a kék szem vonz.

Na jó ennyit erről, igazából ez érdekelne, hogy a szép szem az gondolom hosszú távon is megmarad, szóval az jó kiindulópont, de van esetleg valami más, ami még?

2021. aug. 2. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
a nagy csöcsei
2021. aug. 3. 12:21
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

#11!

Nagy lógó csöcsök 😂

2021. aug. 3. 17:36
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
8# Istenem, de egy sekélyes ember lehetsz.
2021. aug. 5. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Minden. Az, hogy változatlanul férfiasan elegáns, nem a divat után megy,

saját stílusa van.

2021. aug. 27. 00:56
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Mosolya, fogai, mozgása

Sokszor olyan sunyi rafinált a mosolya

Illetve a szimpla mosolya valahogy az külön megtisztelő, dopamin nekem

Es valahogy az ő pozitivitása, boldogsága engem mindig feldob

Es olyan "lazán"muchosan jár kel/mozog mindig, az meg vonzó szexuálisan

Ilyesmik maradnak meg évek távlatában a másikrol nekem fixen szoval amiket végigvisznek(nem változik) evtizedek alatt is(sem).

2021. aug. 27. 09:56
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
*macsósan
2021. aug. 27. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
nagyon tetszik meg mindig a hosszun haja lofarokban;-))) szep a szeme ugyanolyan mint 45 eve amikor megismertem. ja es nagyon szeretem a boret. meg mindig sima finom tapintasu a bore a mellkasan, derekan es nagyon kellemes az illata. hasznal desodort es tusfurdot de nemcsak ettol, mindig is nagyon jo illata volt a borenek. en 67 o pedig 66 eves most.
2022. jan. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!