Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem azt mondta, hogy nem tetszik neki a nadrágom, mert a cigányok hordanak ilyet. Ti megsértődnétek ezen?
2020. jan. 27. 11:32
2/22 anonim válasza:
Nem sértődnék meg, én is minden alkalommal elmondom, hogy nem fogom kimosni azt az elnyűtt, fakó pólóját, amit nonstop visel, mégsem vágom ki. 😊 Ez a leggings (nem nadrág!) amúgy szerintem is borzalmas.
3/22 anonim válasza:
Mondtam volna neki hogy egy cigany ember jobban banna velem.
4/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem is nekem és nem is a férjednek kell öltöznöd. Öltözködéssel is ki lehet magunkat fejezni, az hogy ez kinek tetszik, kinek nem szubjektív.
Nem sértődnék meg rajta, hiszen nem vagyok gyerek.
5/22 anonim válasza:
Ne más véleménye határozzon meg! Hordjad nyugodtan.
6/22 anonim válasza:
Igen, valóban cigányos.
Mellesleg miért baj, hogy őszinte?
7/22 anonim válasza:
Ez tényleg cigányos, keress valami normális nadrágot. A barátod pedig őszinte, örülj neki mert ha nem így lenne akkor az lenne a kérdésed, hogy "vajon a nadrág miatt hagyott el? Miért nem lehet rendesen kommunikálni?!"
8/22 anonim válasza:
Ez őszintén szólva tényleg úgy néz ki, de ha megvetted, nyilván azért vetted, hogy viseld, innentől fogva pedig szerintem teljesen mindegy, hogy mit mond.
9/22 anonim válasza:
Nekem ez nagyon prosztó kategória, még itthonra sem vennék fel ilyet. Igaza volt a férjednek, elgondolkodnék rajta.
10/22 anonim válasza:
Tényleg a cigányok szoktak ilyet hordani :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!