Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás előtt vagyunk de az együttlétek sűrűsödtek, hogyan tovább?
Tudom, hogy mindenki azt írja majd, hogy ha nem szeret már valakit azzal le se tud feküdni, illetve ha jó a szex akkor vannak még érzelmek és helyre lehet hozni.
A helyzet az, hogy szexuálisan összeillunk, és erre most sok év után ismét rájöttünk, közben meg maga a házasság, az együttélés menthetetlenül rossz, csak bántjuk egymást, ez az állapot rossz az egész családnak.
Egy házibuli után feküdtünk le egymással hosszú idő után, ez volt nyár elején. Azóta naponta, kétnaponta van valami, de főleg minőségi és változatos együttlét, először azt hittük hogy majd helyre is jön a házasság de nem sajnos. Viszont nem tudunk az együttlétekről lemondani.
Álmomban nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Olyan mintha házasságon belül lennénk egymás szeretői, utána külön alszunk, ahogy évek óta.
40 év felett vagyunk mindketten, van 2 kiskamasz gyerek
Az első pár válaszoló adott olyan választ ami valóban segítségemre volt. Az ő valaszukban is benne volt az hogy minek ez nekem döntsek egy féle módon és tartsak ki, mert ez így semmi jóra nem vezet.
De ez a kopjek fel és álljak alá meg ösztönlény dolog nem engem minősít hanem a leíróját, szóval a kérdésemet továbbra is fenntartom, az ilyenek meg úgyis csak a saját bajukat ventillalják ki. De hasznos az ő válaszuk is nekem, csak mert a frocsoges mögötti mögöttes tartalmat értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!