Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éve vagyunk együtt a férjemmel ,probléma itt kezdődik mindig csak én kezdeményezem az együttlétet. Szerencsém van talán egy hónapban egyszer ,max kétszer sikerrel járok . Mit tudnék még tenni?
Próbáltam többször beszélni vele,válasza nagyon szeret,de sokszor fáradt.Szinte mindig elalszik .
Én 37,Ő 40.
Nagyon kezdek belefáradni.🙁
Mit dolgozik, te mit dolgozol és főleg mennyi időt töltötök ott? Mert ha ilyen 8 óránál többet, akkor naná, hogy csak aludni tudtok majd, mivel az már a kínzás kategóriája.
Mi a maradék idő eltöltésének módja?
Alkataitok (lehet cukorbeteg vagy impotens a figura), szokásaitok?
15 év...
Te ennéd 1:1 ugyanazt a kaját, 15 évig?
Én műkörmös ,pedikűrös vagyok.Ő burkoló .
Otthon ülő típus nehéz kimozdítani.😞
Utolsó előtti.😀
Igen én ugyanazt eszem,vagy csak enném.😅
15 év után nincsenek csodák.
Ne is várd.
Tudod mi lenne a megoldás.
Szabadságai alatt, nyaralás alatt, mi a helyzet? Hétvégén délután? Olyankor is ezt mondja?
#2 Túl nagy általánosítás. Van akik 20+ éven keresztül is eszik ugyanazt. Oké, olyankor már igen megszokott íz, de még mindig jóleső.
Tehát nem lehet feltétlen a hosszú időre vissza vezetni az ilyen problémát.
8. A tanácsod nagyon frankó lenne mondjuk olyan huszonéveseknél. A házasságban elnaradó szexet már semmi sem hozza vissza. Tudom sz*rul hangzik, de ez a vége az összes próbálkozásnak. Csak az idejét vesztegeti az ember.
Nézzük a lényeget! A szex jó dolog. Aki ezt nem akarja, azzal még is mit lehet kezdeni? Annyira megalázó amikor az aktív fél teper, majd kap egy kis alamizsnát.
"Túl nagy általánosítás. Van akik 20+ éven keresztül is eszik ugyanazt. Oké, olyankor már igen megszokott íz, de még mindig jóleső."
jó, hát van az a típus, akinek húsz éven át kielégítő volt esti programként a barátok köztöt nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!