Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként jogosan érzem magam megalázva ha a párom visszautasítja az együttlétet?
Van már 1 kisbabánk is, így mindig örülök amikor alkalom nyílik a dologra. Többször volt már hogy visszautasított mert "nem alkalmas" vagy "siet reggel" holott később mással ütötte el az időt. Ilyenkor nagyon megalázva erzem magam. Nagyon próbálok figyelni a külsőmre, alakomra, szerencsére visszafogytam teljesen. De amikor van 1-2 ilyen alkalom alig birok a szemébe is nézni utána. Ritkán van ilyen, egyébként szoktunk együtt lenni, nagyon jó volt mindig is a szex, szülés óta is az, és alapvetően ő szokott sokszor kezdeményezni, mégis olyan mintha a nőességemet veszteném el ilyenkor. A férfiaknak ilyenkor mi jár az eszébe? Más nőkkel is elöfordul ilyen? Ezt hogyan kezeljem, vagy leginkább sehogy és csak felejtsem el?
(Normális válaszokat, köszönöm)
Szerintem túlreagálod. Nekem is gyakran van, hogy egyszerűen nem vagyok abban a hangulatban és ez nem a páromtól függ. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Régebben is előfordult ez, vagy csak az utóbbi időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!