Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként jogosan érzem magam megalázva ha a párom visszautasítja az együttlétet?
Van már 1 kisbabánk is, így mindig örülök amikor alkalom nyílik a dologra. Többször volt már hogy visszautasított mert "nem alkalmas" vagy "siet reggel" holott később mással ütötte el az időt. Ilyenkor nagyon megalázva erzem magam. Nagyon próbálok figyelni a külsőmre, alakomra, szerencsére visszafogytam teljesen. De amikor van 1-2 ilyen alkalom alig birok a szemébe is nézni utána. Ritkán van ilyen, egyébként szoktunk együtt lenni, nagyon jó volt mindig is a szex, szülés óta is az, és alapvetően ő szokott sokszor kezdeményezni, mégis olyan mintha a nőességemet veszteném el ilyenkor. A férfiaknak ilyenkor mi jár az eszébe? Más nőkkel is elöfordul ilyen? Ezt hogyan kezeljem, vagy leginkább sehogy és csak felejtsem el?
(Normális válaszokat, köszönöm)
Engem is lökött már le magáról a párom, mert én nagyon nagyon fel voltam izgulva, ő meg nagyon nagyon fáradt volt. De ő mindig javasolja a kezem igénybevételét vagy a kezembe nyomja valamelyik szexjátékszerünket, hogy szórakoztassam magam.
Emberek vagyunk, nem mindig vagyunk szexre készre kapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!