Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos a félrelépés, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a félrelépés, ha az egyik fél mindig visszautasítja a szexet?

Figyelt kérdés

Már sokat gondolkodtam a témán, plusz most olvastam egy kérdést a szexmegvonásról, aztán belegondolva, hogyha valaki nem akar ágyba bújni a másikkal, akkor megcsalás is lehet. Persze az lesz a csalfa, aki otthon hiába próbálkozik.

Mi a véleményetek erről, valóban jogos, illetve érthető ilyenkor a félrelépés vagy semmiképp sem?

Még azt megjegyezném, hogy itt tartós, hosszú időről beszélek, nem egy-két napról, hétről, és a terhesség és betegségek sem játszanak szerepet.

2013. jún. 29. 00:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem nem jogos!!! Ha nem tetszik a kapcsolat, akkor változtass vagy lépj ki, de ne verd át a másikat!
2013. jún. 29. 00:55
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos de mit mondd mért nem akarja?
2013. jún. 29. 00:59
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem jogos! Soha nem is értettem azokat az embereket, akik barmilyen okból kifolyólag megcsaljak a parjukat! Akarhonnan is nézzük ott már valami nagyon nincs rendben a felek között, es inkább külön utakon kellene tovább folytatniuk! Ha nincs szex, akkor a kapcsolat sem fog működni magában!
2013. jún. 29. 01:06
 4/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem jogos. Én előbb kilépnék a kapcsolatból, utána keresnék új szexpartnert. Persze előtte meg lehet próbálni beszélni, javítani a kapcsolaton, de általában ezek a próbálkozások kudarcba szoktak fulladni, ezért nem is ezzel kezdtem. Ha valaki eljut a megcsalásig, akkor az már próbálkozott eleget én úgy gondolom, így a következő lépés a szakítás, mely után már nem számít megcsalásnak a szex.
2013. jún. 29. 01:07
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy jogos félrelépés! az okot kel orvosolni, ha lehet. Persze ahhoz vezethet a visszautasított fél cselekedetei, hogy megcsalja a párját, de jogosnak nem nevezhető, ez a probléma szőnyeg alá söprése, mert ezt meg kell beszélni... ha ezek után se áll helyre akkor megfontolandó az elszakadás... de mindennek oka van és ok okozati összefüggésben van. A kérdés az miért utasítja vissza? Így ezzel az egy kérdéssel nem eléggé feltárt ez az állapot! Nem lehet mérlegelni egyik fél történetének részletével. De az is lehet hogy a lelkiismereted megnyugtatása véget kérdezel, hátha többen lesznek akik azt írják persze ilyen helyzetben jogos? Nem tudom!
2013. jún. 29. 01:09
 6/29 A kérdező kommentje:

Azért pl. egy több éves házasságban, esetleg egy vagy több csemetével nem olyan könnyű a továbbállás.

Mondjuk én sem vagyok a megcsalás pártolója, de még itt az oldalon olvastam olyanokat, hogy sokkal jobb lett a házastársak közti viszony, amióta az egyik fél szeretőt tart vagy néhanapján félrekacsintgat.

2013. jún. 29. 01:10
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Pff...te meg hiszel nekik? Nem lett jobb a kapcsolatuk, max a felszínen! Amúgy meg önző is és gyáva dolog is ezt megtenni! Mit gondolsz, ilyen minta apa kellene a gyerekeidnek?!
2013. jún. 29. 01:16
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszetsséges lennél elválnál, vagy megbeszélnéd a feleségeddel a dolgot, és orvosolnátok!
2013. jún. 29. 01:18
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek belefér, valakinek nem! Nekem is van két pici gyermekem és, ha ne adj isten megcsalna azonnal elmennek tőle! Nem a levegőbe beszelek! Hogy éljek, aludjak vele úgy, hogy tudom néha-néha mással is lefekszik? Ez milyen kapcsolat? Érdekes, es meg mi ajuldozunk, hogy az araboknak hány feleseguk lehet, milyen megalázó a nőknek..... De rossz hazassagban, ha nincs szex, akkor lehet szeretot tartani, mert nem tudunk megegyezni a házon, hogy kié legyen?!
2013. jún. 29. 01:19
 10/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Bár nehéz lehet az elválás, mindenképp az a tisztességesebb.

Annyit még hadd mondjak el, hogy ez csak egy elméleti kérdés volt, amit mondjuk kiírhattam volna korábban is, de már mindegy. Érdekel a téma, aztán ezért tettem ki.

Köszönöm még egyszer.

2013. jún. 29. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!