Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos a félrelépés, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a félrelépés, ha az egyik fél mindig visszautasítja a szexet?

Figyelt kérdés

Már sokat gondolkodtam a témán, plusz most olvastam egy kérdést a szexmegvonásról, aztán belegondolva, hogyha valaki nem akar ágyba bújni a másikkal, akkor megcsalás is lehet. Persze az lesz a csalfa, aki otthon hiába próbálkozik.

Mi a véleményetek erről, valóban jogos, illetve érthető ilyenkor a félrelépés vagy semmiképp sem?

Még azt megjegyezném, hogy itt tartós, hosszú időről beszélek, nem egy-két napról, hétről, és a terhesség és betegségek sem játszanak szerepet.

2013. jún. 29. 00:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%
8-48 vagyok. Volt a pasinak szerelme, évekig, de nem válik, mert felmérte ésszel, hogy mit okozna.
2013. jún. 29. 09:10
 22/29 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem van olyan, hogy nem akar valamelyik fél válni, az asszony, vagy a férj nem akar szexelni, de ettől függetlenül minden más rendben megy köztük. És ezért nem fognak felrúgni semmit, főleg, ahol olyan vagyon, és/vagy gyerek van. Olyankor szerintem jogos a félrelépés. Esetleg a másik rádöbben, hogy kapós még a párja, és újra meg akarja hóditani.
2013. jún. 29. 10:27
 23/29 anonim ***** válasza:
94%
Én pl. alapvetően nyitott házasságban, vagy ha a frigidebb fél engedélyt ad rá, akár még jogosnak is tartom. De bármilyen egyéb esetben nem. Az embert az különbözteti meg az állattól, hogy nem az ösztönei után megy. Normális, gondolkodó ember ellenáll a kísértésnek. Ha meg orvosolhatatlan probléma van a kapcsolattal, akkor meg kell beszélni, ha meg nem sikerül, akkor veszett fejsze nyele az egész kapcsolat, ki kell lépni. Ha vmiért úgy dönt az ember, hogy mégsem lép ki(anyagiak, gyerek stb.), akkor meg maradjon gerinces ember, és ne próbáljon meg ahhoz ideológiát gyártani, hogy miért jó a megcsalás.
2013. jún. 29. 10:42
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Értsétek már meg (tisztelet a kivételnek) Ahol megcsalás van ott már nem jó valami!!! Az előző jól írta, mindenféle ideológiákat gyártanak sokan, hogy miért helyénvaló a megcsalás. No meg a tipikus történet: Férj csal de nem válik mert az rossz lenne a gyerekeknek , vagyont meg kellene osztani stb. például ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2013. jún. 29. 11:12
 25/29 anonim ***** válasza:
A félrelépés bűn,és nincs rá mentség,ha valaki megteszi.Ez sem az.Az egyenes az út a válás vagy a szakítás,még ha nehezebb is.
2013. jún. 29. 14:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Végre hozzászólhatna már valaki olyan aki aki az a fél aki nem akar szexelni.Olyan kíváncsi lennék rá hogy gondolkodik!Az érdekelne igazán, hogy nem fél attól, hogy a párja máshová viszi ami otthon nem kell?Ha szereti miért teszi meg vele,hogy megvon tőle valamit ami neki kellemetlen ,megalázó?
2013. jún. 29. 20:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, van amikor jogos!

Tegyük fel , hogy a nő nem akarja, a pasi igen.

1. Visszautasítja , legalább fél évig egyhuzamban

2. nincs semmilyen egészségügyi oka rá, betegség, gyógyszer mellékhatások miatti rosszullét, szülés utáni 6 hét stb....veszélyeztetett terhesség, amikor a szex tiltva van stb....

3. csak kifogásokat keres: pl fejfájás, fáradtság (minden nap nem fáradt az ember). Ha mást nem, a szabadnapokon ki tudja magát pihenni. Ez egy hétköznap dolgozó ember életében legalább heti 2 szex, hogyha 1 nap/1 szex elv szerint megy.

4. Beszéltek a dologról! Tehát a férj többször beszélt a nővel a dologról, az nem adott magyarázatot, és nem is változtatott!

Ilyen esetben én igen, elfogadhatónak tartom a megcsalást!

Pedig házasságban élek!

27/N

2013. jún. 30. 14:40
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki, de azert valaszolok... En visszautasitottam a ferjemet, sokszor, meg is lettem csalva (sokszor).. Akkor kezdodott, mikor mar nagy terhes voltam es rettenetesen fajt... Aztan mikor meglettek a gyerekek. Olyan faradt voltam allandoan, hogy még el se doltem az agyban, mar aludtam.. Sokszor kertem a ferjemet, hogy segitsen be a haztartasba, soha nem dolgozott tul megerolteto munkakorben, de megsem segitett, soha el nem vitte a gyerekeket nehqny orara setalni, jatszoterezni, hogy legyen egy kis idom magamra, pihenesre...

Millioszor kertem, hogy hagyja abba a pialast (napi 8-10 doboz sör), mert se a latvanyat, se a szagat nem birom elviselni, ha igy maszik ram, ne csodalkozzon, ha elutasitasra talal...

Ja es az udvarlas.. Akarmilyen elavultnak tart, en igenylem, hogy tudjam szepnek lat, es ne abban meruljon ki a szepteves, hogy alam markol elotte..

Hat meglettem csalva... Mert neki ketnaponta dugni kell, akar velem, akar massal.. Ezek az ő elvarasai.. Az enyemek meg le vannak sz.rva

Most valunk

2013. júl. 16. 14:24
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú...sajnálom.

A visszautasításnak is általában oka van a nő részéről.

Nálunk ez volt.Nem kívántam,mert:

A fogai hiányosak voltak, bagószagú volt,gyakran berúgott,borotválkozni se igazán szeretett.

Kértem menjen el a fogorvoshoz, gyakrabban borotválkozzon, ne igyon ,és bagózzon annyit....semmi...

De nálunk nem volt azért drasztikus szexhiány, rendszeresen hét,10 naponta volt,nem voltak nagy kihagyások...

Én is megcsalhattam volna ezek miatt ,nem?Mégis ő csalt meg egy kis semmi nővel,aki bálványozta...

Ez volt a fordulópont.Válni akartam, d ő szakított a nővel,megbeszéltük a dolgokat.

Érdekes módon,ezután már elment a fogorvoshoz,letette a jogsit, min.alkoholt fogyaszt csak,odafigyel a borotválkozásra, egyedül a cigit nem hagyta abba.

Én a változásoknak köszönhetően már újra kívánom vele a szexet,és megjavult a házasságunk is...

2013. júl. 16. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!