Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti élvezitek, amikor visszautasíthattok valakit?
Épeszű és érzelmileg ép ember ilyet nem élvez.
Abba bele sem gondoltál, kérdező, hogy ha annyira élveznék, akkor nem arra panaszkodnának itt folyton, hogy miért nem képesek a nők őt szemtől szembe elutasítani? Miért kell játszmázni? (Mondjuk én pont nem ilyen vagyok, úgyhogy nem a saját igazamat akarom védeni ezzel.) Ha élveznék, akkor nem állnának ehhez az egészhez ennyire KONFLIKTUSKERÜLŐ módon.
És még a nőket csúfolják azzal, hogy mennyire nem tudnak logikusan gondolkodni!
Nekem nagyon de nagyon rosszul esik, hogy valakit vissza kell utasítanom, de megteszem. Mindig már az elején letisztázom az én hozzáállásom a dolgokhoz.. nem szeretem valakinek húzni az agyát csak azért, hogy az egóm növekedjen..
Én úgy érzem magam mintha átverném a másikat, ha hagyom hogy udvaroljon úgy, hogy semmi esélye nálam, csak hát élvezem hogy fut utánam, és mindent megtesz azért hogy közelebb kerüljön..
Egyáltalán nem élvezzük.. egyik kellemetlenebb, mint a másik.
Amikor alapvetően nem jön be a pasi vagy külsőre vagy belsőre, és ez az első randin egyértelmű, az a jobbik eset.
Amikor 2 hónapig találkozgattok, mire kezd lazulni annyit a srác, hogy elkezded rendesen megismerni és ez nem tetszik neked, akkor az tényleg nagyon rossz (főleg, hogy én az elejétől teljesen önmagam adom), mert ilyenkorra már érezhet valamit.. napokig örlődöm, hogy ezeket a dolgokat el tudnám-e fogadni kapcsolatban, aztán, ha nem, akkor meg azon, hogy hogyan tudnám úgy megmondani, hogy korrekt maradjak, de a lehető legkevésbé legyen kellemetlen mind a kettőnknek.
Eleve az kínos, mikor olyan közeledik, aki nem jön be. A visszautasítás se jó, normális ember nem szeret a másiknak fájdalmat okozni.
De csak ezért meg nem jövök össze mindenkivel, aki leszólít.
"komolyan azt hitted, hogy akarok tőled valamit? Csak azért beszélek veled, mert megsajnáltalak"
Ezért nem kell beszélni nőkkel, mert még egy útbaigazítási kérdést is ismerkedésnek hisz. Ha tehetem kerülöm őket, még véletlenül se adjak okot, hogy azt higgye, "mindenkinek ő a világ közepe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!