Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás előtt vagyunk de az együttlétek sűrűsödtek, hogyan tovább?
Tudom, hogy mindenki azt írja majd, hogy ha nem szeret már valakit azzal le se tud feküdni, illetve ha jó a szex akkor vannak még érzelmek és helyre lehet hozni.
A helyzet az, hogy szexuálisan összeillunk, és erre most sok év után ismét rájöttünk, közben meg maga a házasság, az együttélés menthetetlenül rossz, csak bántjuk egymást, ez az állapot rossz az egész családnak.
Egy házibuli után feküdtünk le egymással hosszú idő után, ez volt nyár elején. Azóta naponta, kétnaponta van valami, de főleg minőségi és változatos együttlét, először azt hittük hogy majd helyre is jön a házasság de nem sajnos. Viszont nem tudunk az együttlétekről lemondani.
Álmomban nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Olyan mintha házasságon belül lennénk egymás szeretői, utána külön alszunk, ahogy évek óta.
40 év felett vagyunk mindketten, van 2 kiskamasz gyerek
Hát éz ezt valahogy nem tudom megérteni.
En is túl vagyok egy váláson, 1x nem veszekedtünk miatta. A szex is vele volt a legjobb, nagyon durván jó.
Mégis mikor kimondtuk, hogy válunk, onnantól meg csak át sem öltöztem elötte, nem hogy naponta dugjak vele. Pedig rohadtul hiányzott.
Nekem valahogy a gyomrom nem bírta volna.
De ez az én véleményem.
Most tőlünk mégis mit vársz? Leírtad mi a szitu, valtoztatni nem akarsz rajta, mert válni akarsz, de a szexet is akarod. Akkor most mi a kérdés?
10-es.
Biztos sz@r dolog hallani hogy az ösztönlény szint fontosabb mint a tartásod. Tehát a k_félés mindenekelőtt. Bocsánat hogy ki mertem mondani. Miért teszel fel kérdést ha nem akarod hallani a nyers igazságot?
Leírtam hogy döntés kérdése az egész. Agyi folyamat!
Nálad ez nincs. De erről nem a válaszolók tehetnek.
Egyébként 47 éves vagyok, nem 20. De nőként mindig is volt tartásom, és mindig is lesz. Ha meghozok egy döntést akkor ahhoz tartom is magam.
Most nyugodtan lepontozhatsz hátha attól jobban érzed magad.
Ugyan nem teljesen ugyanaz a helyzet, mint ami velem volt, de a lényeg talán ugyanaz. Komoly, szeretetteljes kapcsolatra vágytam a szívem mélyén. Egyszer egy összejövetelen megcsókolt az a férfi akiről nem is gondoltam, hogy tetszem neki, nekem ő viszont már az első perctől kezdve amikor (korábban) találkoztunk. Nem is gondolkodtam, hagytam hogy történjen a dolog. Nem volt szex. De másnap realizáltam, hogy oké jó volt, de nem erre vágyom.
Majd úgy alakult az élet hogy máskor is találkoztunk és végül belementem egy egyéjszakás kalandba. Nem bántam meg és nem hiszem, hogy változtatott volna bármit köztük ha nem fekszek le vele. De néha eszembe jut, hogy lehet hülye voltam, mert az agyam elkezdte összemosni ami történt, a valódi vágyaimmal.
Igazából szerelmet akarok, de ott volt ez a pasi akivel brutál jó volt a kémia. Egyikünk se kalandot akart, de hagytuk, hogy megtörténjen. Jól esett a férfi figyelem, hogy valaki ennyire kíván és basszus igen a nők is vágynak a szexre. De ez csak pillanatnyi önbecsapás. Mert amikor később ugyanúgy egyedül kelel fel reggel, eszembe jut, és csak mégjobban fáj az egyedüllét.
Szóval az analógia valahol ugyanaz. A szíved mélyén másra vágysz, tudod, hogy nem jó hosszútávon és nem kéne, de pillanatnyilag jól esik. A pillanatnyi élmények bezavarnak, és elnyomod a valódi vágyaidat. Én megtanultam, hogy nem szabad. Nem szabad ezeket elnyomni. Főleg, hogy itt gyerekek is vannak a sztoriban akikre hatással van.
18:
Az a baj hogy te nem érted hogy mit írtunk neked. Mi nyilván értjük hogy a férjedről van szó.
Te írtad le hogy milyen rossz a házasságod és válás előtt vagytok.
Azt döntsd el végre hogy akarsz e válni vagy nem!
Ha igen add be a papírokat. Ha nem akarsz válni, akkor meg ne panaszkodj hanem szexelj továbbra is a férjeddel.
Erre írtuk hogy döntés kérdése az egész, ami mellett egy felnőtt ember kitart. Ha a kefélés a fontos akkor az sem baj, mellette el kell akkor tűrnöd ami még a rossz házasságoddal együtt jár. Ezt hívják ösztönlény szintnek még akkor is ha a férjedről van szó.
Kérdező!
Egy normális nő, ha elhatározza hogy válik, nem szexel tovább. Próbalja lezárni a kapcsolatát minden téren, főleg szex terén.
Mivel te továbbra is odaadod magad, nem lehet rád mast mondani, mint hogy semmi tartásod nincs, mivel elhataroztad itt a válás, ennek ellenére a lábad azért szétteszed.
Vagy viseld el, hogy szar a kapcsolat, ne valj el, elvezd a szexet, vagy valj el, mert nem megy, de akkor ne húzd le a bugyid. Mint a normális emberek.
És itt most rohadtul nem a 20év házasságon a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!