Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válás előtt vagyunk de az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás előtt vagyunk de az együttlétek sűrűsödtek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenki azt írja majd, hogy ha nem szeret már valakit azzal le se tud feküdni, illetve ha jó a szex akkor vannak még érzelmek és helyre lehet hozni.

A helyzet az, hogy szexuálisan összeillunk, és erre most sok év után ismét rájöttünk, közben meg maga a házasság, az együttélés menthetetlenül rossz, csak bántjuk egymást, ez az állapot rossz az egész családnak.

Egy házibuli után feküdtünk le egymással hosszú idő után, ez volt nyár elején. Azóta naponta, kétnaponta van valami, de főleg minőségi és változatos együttlét, először azt hittük hogy majd helyre is jön a házasság de nem sajnos. Viszont nem tudunk az együttlétekről lemondani.

Álmomban nem gondoltam, hogy létezik ilyen. Olyan mintha házasságon belül lennénk egymás szeretői, utána külön alszunk, ahogy évek óta.

40 év felett vagyunk mindketten, van 2 kiskamasz gyerek

2023. okt. 9. 08:36
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Értelek titeket, mert most az erkölcs csőszök írnak. Ennek is van relevanciája.
2023. okt. 9. 10:56
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

Ja igen. Aki egy kicsit is ember, nem egy ősztönös állat, aki tudja az elhatarozását tartani, az mind elrkölcs csősz....

Hat inkább legyek az, mint egy ekkora csődtömeg, mar ne haragudj

2023. okt. 9. 11:04
 23/34 A kérdező kommentje:
Jesszus 😂
2023. okt. 9. 11:05
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, a sok ügyeletes erkölcsrendész!
2023. okt. 9. 11:26
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Minden dontesnek van kovetkezmenye. Az is egu dontes, hogy nem dontesz. Es annak is van kovetkezmenye, amit el kell viselni. A natur szex, baratsag nelkul az elegge silany eletminoseget takar. Ha mondhatok ilyet, te egy, a farka altal vezetett ferfikent viselkedsz. Nekik a fix pina es a cseled kielegiti minden igenyuket, nalad ezt a farok meglete produkalja. Nyilvan erzed, hogy ez igy nem tuti, ezert irtal ki kerdest, de amig magad elott is tagadasban vagy, addig neked nem tanacsra lenne szukseged, hanem egy szexmentes gondolkodasra. Merj egyedul lenni magaddal, hamarabb eljutsz a megoldasig. Amig benned mozog a ferjed, addig nem lesznek tul ertelmes gondolataid.
2023. okt. 9. 11:35
 26/34 A kérdező kommentje:

Az itteni válaszadóknak volt/van szeretőjük?

Illetve nem válaszolt a kedveske aki elvált, hogy miért is vált el ha a szex jó volt és nem veszekedtek?

2023. okt. 9. 11:38
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért vált el, mert nem ösztönlény.

Te pedig csak szimplán nem látsz tisztán a férjed f*rkától.

Majd akkor lesz igazán sz*R, amikor talál vki mást.

2023. okt. 9. 11:58
 28/34 A kérdező kommentje:

Imádom a válaszaitokat 😂

Te biztos nem tudnál félre kurni, így most a te válaszod nekem nem releváns. Főleg hogy telecsillagozod. Talán baszatlan vagy, hogy ennyire fáj neked hogy jókat élvezek? 😁

2023. okt. 9. 12:03
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyre szánalmasabb kérdező!

En vagyok a "kedveske", aki a jo szex ellenére elvált. Nem tudtam, hogy beszamolási kötelességem van az okáról.

De hogy kepben legyél, azert, mert az exem karriert akart, külföldre költözést. En meg maradtam itthon. Elváltunk, minden veszekedés (és szex) nélkül.

Ő kiment, próbára tette magát, en meg itthon maradtam a 2 éves gyerekünkkel.

Végül 2 év után, fél éve hazajött. De eszem ágaban nem volt ujrakezdeni.

2023. okt. 9. 12:11
 30/34 A kérdező kommentje:

Nem beszámolasi kötelezettség, hanem mivel kérdeztem gondoltam válaszolsz, ha már te is írtál választ.

Nem a te ill ti véleményetek határoz meg szerencsére. :)

Köszönöm mindenkinek a választ!

2023. okt. 9. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!