Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz az,ha csak kis esküvőt akarunk?
Párom megkérte a kezem,és össze szeretnénk házasodni. Igazából nekünk most a papír a lényeg,mert ahol lakunk onnan költözni szeretnénk egyéb okokból. Mivel babaprojektbe voltunk amíg biztos volt a helyünk itt,így felvennénk a babavárót, és egy házat akarunk venni, és ugye ehhez kell a papír. Jelenleg nincsenek millióink félre téve,hogy lakodalom legyen, és mivel a 2 családot elég macerás lenne összehozni, így úgy döntöttünk,hogy 2 tanú,mi és csak aláírunk,semmi összejövetel,és ha megvan a ház,stb akkor lesz majd egy nagyobb lakodalom.
A probléma az,hogy a családból aki tudja,már meg is sértődött,hogy ezt miért így csináljuk. Szerintetek ez tényleg olyan szörnyű dolog?
De minek mentegetőzöl? Kinek mi köze ezekhez?
"Két tanus esküvőt akarunk. A probléma az,hogy a családból aki tudja,már meg is sértődött,hogy ezt miért így csináljuk. Szerintetek ez tényleg olyan szörnyű dolog?" Elég ennyi. Én is sajnálom a penzt lagzira de nem a baba miatt hanem csak úgy másra is el tudom költeni a pénzem. Lakasfelujitásra, nyaralásra stb..vannak fontossagi surrendek, a nagy összejövetel a lista legvegén kullog.
Kérdező, nem olvastam végig, de mi ugyanebben a cipőben vaguynk. :)
Nekünk már megvan a ház, megvan a karrier, szeretnénk babát, de jó lenne korszerűsíteni a házat.
Kiszámoltuk, a kis lakodalom is 2-3 M forint, ezt az összeget szívesebben költeném MOST éppen a szigetelésre, vagy új ablakokra.
Ez csak normál értékrendet takar szerintem, nem azt, hogy valaki csóró vagy nem. Jól keresünk mi is, ezért is jutottunk 0-ról ingatlanhoz.
Ettől függetlenül szeretnénk lagzit, szeretnénk gyönyörű ceremóniát, de nem csupasz seggel költeni a milliókat, viszont rengeteg kompromisszumot nem szeretnénk. Ha már ünneplünk, nekem nem elég egy vacsora. Ha már tartunk lakodalmat, akkor legyen fotós, legyen videó, el tudjam szállásolni azt a 20-30 embert, akit ott szeretnék látni magunk körül.
Novemberben aláírunk 2 tanúval, elintézzük a papírokat. Én már 30 felett vagyok, így csak idén vehetjük fel úgy, hogy nem sürget az idő, így a papírozást előrébb hoztuk. Jövőre szezonban pedig tartunk egy szép lagzit, templomi szertartással, ésszel, de úgy, hogy megadjuk a módját.
Mi már hat éve vagyunk együtt, és nem fogok hazudni ha azt mondom, hogy a kormány tollvonásai voltak azok, amik most kicsit átszervezték a programot.
A rokonoknak meg nem is kell tudni, hogy megházasodtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!