Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz az,ha csak kis esküvőt akarunk?
Párom megkérte a kezem,és össze szeretnénk házasodni. Igazából nekünk most a papír a lényeg,mert ahol lakunk onnan költözni szeretnénk egyéb okokból. Mivel babaprojektbe voltunk amíg biztos volt a helyünk itt,így felvennénk a babavárót, és egy házat akarunk venni, és ugye ehhez kell a papír. Jelenleg nincsenek millióink félre téve,hogy lakodalom legyen, és mivel a 2 családot elég macerás lenne összehozni, így úgy döntöttünk,hogy 2 tanú,mi és csak aláírunk,semmi összejövetel,és ha megvan a ház,stb akkor lesz majd egy nagyobb lakodalom.
A probléma az,hogy a családból aki tudja,már meg is sértődött,hogy ezt miért így csináljuk. Szerintetek ez tényleg olyan szörnyű dolog?
Igen, van fogalmam róla.
Nem azzal van a gond, ha valaki pl albérletbe szül. Arról beszéltem, hogy még össze sem vagytok hazasodva, de már megy a babacsinalas, ráadásul fel akartok venni egy hitelt, amivel 20 évre lekotitek magatokat.
Jaah mert házassag nélkül gyerek se legyen?🤦♀️
Szeretnénk gyereket. Neharagudj,nem tudtam hogy ez akkora bűn. De mivel megkérte a kezem SZERELEMBŐL,MERT AKARTA!!! úgy gondoltuk,akkor lépünk,és megteremtjük a házat,ahova már biztonságba szülhetek.
Nézz körbe hány ember vett hitelből házat? Mennyivel jobb 8% THM el visszafizetni 20 évig,mint kamatmentesen?
Én mondjuk hitelt sem vennék fel, de kinek mi :D
Házasság nélkül is lehet gyerek természetesen, csak baromira nem egy stabil anyagi háttér az. Ilyenkor apátsági nyilatkozat is kell, aztán ha nem tesz a másik, a hajadra kenheted pl ha szét mentek, mert nem lesz köteles apátságit fizetni. De ha valaki olyan jól all, hogy ezt megengedheti magának, lelke rajta :D
Én egyelőre úgy sem vállalok saját gyereket, hogy stabil kapcsolatban vagyunk saját lakásban.
Felnőttek vagytok, el tudjátok dönteni. Ja hogy a mamának meg a nagybácsinak ez nem tetszik - majd tart magának hétországra szólót vagy kifizeti a tiéteket.
Nektek senki elvárásainak nem kell megfelelnetek. Ahogy nektek jó, úgy tegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!