Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz az,ha csak kis esküvőt akarunk?
Párom megkérte a kezem,és össze szeretnénk házasodni. Igazából nekünk most a papír a lényeg,mert ahol lakunk onnan költözni szeretnénk egyéb okokból. Mivel babaprojektbe voltunk amíg biztos volt a helyünk itt,így felvennénk a babavárót, és egy házat akarunk venni, és ugye ehhez kell a papír. Jelenleg nincsenek millióink félre téve,hogy lakodalom legyen, és mivel a 2 családot elég macerás lenne összehozni, így úgy döntöttünk,hogy 2 tanú,mi és csak aláírunk,semmi összejövetel,és ha megvan a ház,stb akkor lesz majd egy nagyobb lakodalom.
A probléma az,hogy a családból aki tudja,már meg is sértődött,hogy ezt miért így csináljuk. Szerintetek ez tényleg olyan szörnyű dolog?
Ha egy normális esküvőre ( legalább a család) nincs pénzetek, gyereket eltartani hogy lesz? Az milliós tétel már az elején, főleg
mivel úgy tűnik első gyerek, semmije sincs. Én a helyedben azon aggódnék, inkább hogy egy kanyi vasatok sincs, és hitelre akarsz szülni. De a ti dolgotok...
Te kérdezted, hogy gaz e, én nem mondtam ilyet.
Azt irtam, hogy egy gyerek baromira nem olcsó, és ha már most nincs rá pénz, akkor előbb teremteni kene egy biztos családi és anyagi hátteret.
Alberletbol csecsemővel azért nem olyan egyszerű, de szerződéstől is függ.
A bank által hitellel vett ház meg meg mindig nem saját, ha bármi miatt nem tudsz törleszteni, azt ugyanúgy viszik az ember feje fölül.
"a egy normális esküvőre ( legalább a család) nincs pénzetek, gyereket eltartani hogy lesz?"
A lagzi drágább, mint a gyerek.
38, és melyiket kell egyben kifizetni?
Ne legyél már demagóg! Egy 60-80 fős lagzira egyben kell kifizetni 3-4 millió forintot.
Egy gyereknél ha magánkórházban szülöd, akkor egyben kell kifizetni 1 millát, de ezt leszámítva a következő 20 évben nincs olyan kiadásod, aminél egyben kéne ekkora tételt kifizetned.
Igen, az első évben ha nem akarsz spórolni elmegy 500 rugó a pelenkára. De van rá 12 havi fizetés, nem kell egyszerre megvenni egész évre a pelenkát.
Ezért demagóg ez az egész érvelés.
Kezdem azt hinni, hogy ezt az egy szót ismered :D egyáltalán tisztában vagy a jelentésével? Mert nagyon szövegkörnyezet idegen módon használod.
Ha valaki jól el és jól keres, akkor mindegy, hogy valamit egy összegben vagy reszletenkent kell kifizetni.
A gyereknél is lehet bármi, pl allergia vagy bármi orvosi vizsgálat, amit érdemesebb magan orvosnál ki vizsgáltatni, ami szinten nem 1-2 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!