Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg annyira gáz az,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira gáz az,ha csak kis esküvőt akarunk?

Figyelt kérdés

Párom megkérte a kezem,és össze szeretnénk házasodni. Igazából nekünk most a papír a lényeg,mert ahol lakunk onnan költözni szeretnénk egyéb okokból. Mivel babaprojektbe voltunk amíg biztos volt a helyünk itt,így felvennénk a babavárót, és egy házat akarunk venni, és ugye ehhez kell a papír. Jelenleg nincsenek millióink félre téve,hogy lakodalom legyen, és mivel a 2 családot elég macerás lenne összehozni, így úgy döntöttünk,hogy 2 tanú,mi és csak aláírunk,semmi összejövetel,és ha megvan a ház,stb akkor lesz majd egy nagyobb lakodalom.

A probléma az,hogy a családból aki tudja,már meg is sértődött,hogy ezt miért így csináljuk. Szerintetek ez tényleg olyan szörnyű dolog?

2023. júl. 12. 19:11
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
47%

40, neked van gyereked? VOlt nagy lagzid?

Hol kerül egy allergiavizsgálat 3-4 millióba?:D Egy allergiavizsgálat árából (mondjuk 100k) kijön 3-4 ember a lagzin. Wow:D Ha évente 10 ilyen kiadásod van, még mindig csak a lagzi felét fizetted ki, azt is egy év alatt:D

2023. júl. 14. 13:43
 42/54 anonim ***** válasza:
49%

3-4 millió egy 10 fős esküvő? Basszus, nagyon el lehetek maradva…

Mindegy, ezt inkább itt hagyjuk, nincs kedvem szajkaratezni a továbbiakban.

2023. júl. 14. 14:30
 43/54 anonim ***** válasza:
47%

Ki beszélt 10 fős esküvőről XD

Mindegy. Láthatóan sem lagzik, sem gyereknevelés terén nincs tapasztalatod. Már az első oldalon írtam, hgoy épp ezért teljesen fölösleges hozzászólni, dehát... Oké, elismerem, az ostobázás fölös volt, de azért azt lássuk be, most már eléggé egyértelmű, hogy 0 tapasztalattal szajkózod a hülyeséget..

2023. júl. 14. 14:34
 44/54 anonim ***** válasza:

36. Nem volt szó konkrétan csecsemőről. De az az időszak amúgyis csak pár hónap. És a kozhiedelemmel ellentétben gyerekkel is kirakhatnak.

Igaz hogy a sajátot is elveszik ha nem fizetsz, de az albérletbe akkor is ki rakhatnak ha fizetsz. Elég ha a tulaj nem akarja meghosszabbítani a szerződést.

Mindenféleképpen előnyösebb saját házat fizetni és nem albérletet, egyszerűen nem lehet ellene semmilyen érvet felhozni, kivéve egyet. Ha nem tudod törleszteni hosszútávon ne is kezdj bele.

2023. júl. 14. 15:26
 45/54 A kérdező kommentje:

Egyetlen szóval sem mondtam,hogy szarul keresünk. Sőt. Jól keresünk. De 2 opció van. Vagy hitelből veszek házat,de akkor már választom a babavárót,mert az kamatmentes, vagy 20 évig spórolgatom a pénzemet, hogy talán vehessek egy házat, addig meg élek egy olya házban,ami nem az enyém,és a tulaj a fűtést sem rendezi,és télen napokig hidegbr van a gyerek.

Vaaaagy akinek olyan rohadt nagy szája van kifizeti a házat és élek boldogan

2023. júl. 14. 22:07
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Itt már mindenről szó van, kivéve a kérdést. Nem, Kérdező, nem gáz. Ez a ti esküvőtök, nem valóságshow vagy népi banzáj. Sok boldogságot!

N

2023. júl. 15. 11:33
 47/54 anonim ***** válasza:

45. Ne vedd magadra, nem rád értettem hanem általában. Tudom hogy a kerdes az eskuvőről szólt, de onnantol kezdve hogy megemlítetted

babavárót el is terelődött a téma. De igazabol a kérdésedet már az első oldalon megválaszolták.

2023. júl. 18. 19:46
 48/54 A kérdező kommentje:
És mond el kérlek,hogy miért terelte el? Attól,hogy nem milliókat keresünk még eltudnánk tartani egy gyereket. De annak a gyereknek normális otthon kell, amihez segítség a babaváró. Örülök,hogy itt a többségnek olyan jól megy. Sajnos én 23 évesen nulla családi háttérrel ennyire vagyok képes...
2023. júl. 18. 20:25
 49/54 anonim ***** válasza:

Mi bajod van? Pont én írtam azokat hogy milyen jó a saját ház. 46os kezte hogy el lett terelve es igaza volt. Felig meddig arra is reagáltam. Azért terelte el mert ha csak annyit irtál volna hogy ket tanusat akarunk mert nem akarunk ebben a pillanatban költeni lagzira, nem kellett volna ilyen sokat teljesen feleslegesen magyarázkodnod olyan dolog miatt ami nem is kapcsolodik a kérdéshez.

Érzek az utolso mondatodban egy kis önsajnálatot. Miert lenne sajnos? Szerinted a többi korodbeli high vesz házat ha vesz egyaltalán? A te korodban még nem átlagos ha saját, hitelmentes háza van az embernek. Az elgondolás jó szerintem, abban az esetben persze ha nem csak a haz miatt akartok gyereket. Inkabb a hátzra költeni mint lagzira.

2023. júl. 18. 21:51
 50/54 A kérdező kommentje:

Pont ez a bajom. Leírtam,hogy mielőtt megkérte a kezem is már próbálkoztunk a gyerekkel.

De mikor bizonytalanná vált itt a helyzet abba hagytuk a babaprojektet,mert nem akarunk IDE szülni. Aztán mikor megkérte a kezem, akkor jött az ötlet,hogy akkor házasság,babaváró, ház, és utána jöhet a lagzi, és természetesen a baba is, mert akkor már biztos pontra érkezik

De itt már volt azó arról,hogy nem keresünk jól. De jól keresünk,de nem annyira,hogy önerőlől legyen ház

Jött jogy csak a papír miatt házasodunk. Igen jelenleg azért írjuk alá a papírt,mert felakarjuk venni a babavárót,de nyílván szerelemből kérte meg a kezem,és szerelemből mondtam igent, mint ahogy szerelemből fogjuk alá is írni a papírokat

Meg ugye a sok negatív ember,aki ha nincs ez meg az gyerek se legyen. Bezzeg akinek tényleg se háza se pénzr potyogtathatja

Ez a problémám. Hogy leírtam kb mindent, mert ha nem tettem volna akkor abba lenne belekötve, és az emberek többsége kiragatta a "lényeget"

2023. júl. 19. 06:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!