Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan elvált férfinak gyereket szülni akinek
már van egy gyereke?
04:36 tökéletesen összefoglalta a lényeget. Hatalmas kompromisszum, amit neked nem kellene még megkötnöd, hiszen fiatal vagy, bőven találnál gyerektelent is, akinek nincs ilyen puttonya. SOHA nem leszel az első (most se vagy), soha nem lesz a gyereked az első. Csak egy a sorban. Bármikor bármi beüthet, amihez te fogsz alkalmazkodni, ráadásul ha lesz saját véred, azért az anyukák többségéből kitör az anyatigris, nem tudhatod, hogy mi lesz a vége. Én a helyedben biztos nem akarnék eleve egy mozaikcsaládba beépülni, azon morfondírozni, hogy a programokat most megélhetem -e életem párjával, vagy bejön a képbe a gyerek, hogy kell-e alkalmazkodni a külsős gyerekhez, minden fillér, amit oda fizet, az az én kicsaládomtól viszi el, később meg majd az öröklés...azért dolgozzak, építsek, hogy vagy mindent élére elvágólag kezelünk, vagy más gyereke is részesül belőle, nemcsak a mienk? áááá, kellene a halálnak ilyen szitu, ha el lehet kerülni.
2023. máj. 7. 07:45
12/31 A kérdező kommentje:
Külön vagyon van, saját ingatlanon van, abból nem tud örökölni a párom gyereke
De amit majd ketten összeszedtek, abból az apja után igen...
2023. máj. 7. 07:52
Kérdező, kérdezted a buktatókat, leírtuk. Láthatóan nem érted. Most van ingatlanod. Fiatal vagy, együtt maradsz a gyereked apjával, akkor a következő 40 év munkáját, amit együtt építettetek fel, meg kell osztani az első gyerekkel. A te gyereked/ gyerekeid kapnak majd kevesebbet, és hidd el, elég nehéz elindítani egy(két) gyereket az életben anélkül is, hogy a párod első gyereke elvigye a pénz, idő, energia egy részét.
Ezek most nem tűnnek fontosnak, de 20 év múlva az lesz.
Érdekes, a férfiak tudnak gondolkodni, 10 gyerekes pasiból 9 gyerektelen fiatal nőt keres és 8 talál is, mert a nők érzelmi döntést hoznak, és 5-10 év múlva jön a gyakorira a kérdés, hogy a párom gyereke……mit csináljak? Hát azt, hogy MOST keress gyerektelen férfit.
2023. máj. 7. 08:27
A kérdező vak neki ez a pasi kell, akkor hajrá sok boldogságot...majd ràjön
..
2023. máj. 7. 09:43
Több hasonlo családot ismerek, de pont fordítva van. A második feleség egy gyerek a minden. Első gyerek havonta ha találkozik apukaval. Sot olyat is ismerek aki egyáltalán nem tartja a kapcsolatot az előző családdal. Ez a te döntésed legyen. Itt sok elvalt nő aki félti a pozícióját, és a penzt a sajatjatol, le fog beszélni.
2023. máj. 7. 21:58
Én gyerekes férfiként tudok csak nyilatkozni. Én a férfi helyében nem vállalnék másik gyereket egy új kapcsolatban. De ez egyénfüggő.
2023. máj. 7. 23:12
18/31 A kérdező kommentje:
Ezért kerülik messziről utolsó az elvált gyerekes férfiakat a nők, csak szexre jók
Kérdező, olvasgass válás/gyt kapcsolatban. Ott mindig sír a szájuk a nőknek, hogy új család lett, az előző gyerek alig kap. Itt meg pont fordítva írjak. Irigyek.
2023. máj. 8. 04:34
Irigy? Mégis mire? Nekem már a lányom kerül olyan helyzetbe, hogy társat válasszon magának. És a gyerekes pasi elég az elején van annak a listának, amitől óvnám. Nyilván nem irigységből, hanem mert annyi kompromisszummal és buktatóval jár, hogy egy fiatal gyerektelen nőnek nem éri meg.
A kérdező tanácsot kért, mi adtunk. Láthatóan nem tetszik neki, csinál amit akar. Kb 90%, hogy 10 éven belül meg fogja bánni.
2023. máj. 8. 08:00
További kérdések: