Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házas élet az kötelesség lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házas élet az kötelesség lenne?

Figyelt kérdés
A házasságon belüli dolgok azok kötelességek, ott az érzelmeket ki kell zárni? Ha valamelyik fél hibázik benne, akkor jogos az érzelmi büntetés? Pl. ha a gyerek nem fekszik le időben, akkor azért jogos a feleség részéről az egy hetes mosolyszünet? Egyébként fizikálisan a férj már többet nem tud tenni a családért. Vagy a családi élet már egy vállalkozás, ahol mint munkatársak vagyunk jelen, a nap végén meg megyünk aludni?

2023. ápr. 20. 12:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, idáig még sajnáltalak is...de csak én, három éve olvasom hogy kínlódsz. És akkor már voltak korábbi kérdéseid is, tehát ki tudja mióta. Bocs, de ha otthon is ezt a mártír szerepet játszod amit itt, hogy te vagy a szegény áldozat, minden rossz, semmi nem jó, de tenni nem teszel ellene, akkor nem is csodálkozok, hogy ilyen kötél meg kés reakciója volt már a feleségednek.

Nem akartam közbe szólni, mert szörnyű lehet ilyen dillemmában élni, de az sem jó ha csak babusgatják a lelked, és erősítik, hogy jajj te szegény. Te inkább már egy alapos s.be rúgást érdemelnél, hogy vagy lépjél vagy fejezd be, mert ez már tényleg nagyon nem a férfi kategória ez a viselkedés.

Elhiszem, hogy jó, hogy itt időnként ki tudod adni magadból a dolgokat, de nem lenne még jobb, ha nem lenne mit kiadnod magadból?

Anyagilag, életkorilag, mindenhogy megengedhetnél magadnak leírásod alapján egy új életet.

Elnézést.

2023. ápr. 21. 12:02
 42/43 anonim ***** válasza:

"A külsőm egy trágya."

Ez miben nyilvánul meg? Elhanyagoltad magad? Elhíztál? Cigizel?

Itt az ideje hogy magaddal törődj! Sportolsz valamit?

Mert ha sportolnál legalább nem kellene a feleségeddel annyi időt együtt tölteni és a javadra válna kinézet és egészség szempontjából.

Ha kicsit odafigyelnél a kinézetedre könnyebben találnál új párt magadnak.

De ugye aki társfüggő/kapcsolatfüggő, nem tud egyedül élni egy hétig sem, annak ezt hiába is mondom.

2023. ápr. 21. 12:38
 43/43 A kérdező kommentje:
Nem cigizek, nem híztam el. Nem ilyen jellegű a probléma. Igénytelen sem vagyok. Itt a közösbe nem írnék erről bővebben. Annyiban igazat adok a válaszolóknak, hogy a leírásra adott válaszaik helytállók ebben a formában.
2023. ápr. 21. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!