Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házas élet az kötelesség lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házas élet az kötelesség lenne?

Figyelt kérdés
A házasságon belüli dolgok azok kötelességek, ott az érzelmeket ki kell zárni? Ha valamelyik fél hibázik benne, akkor jogos az érzelmi büntetés? Pl. ha a gyerek nem fekszik le időben, akkor azért jogos a feleség részéről az egy hetes mosolyszünet? Egyébként fizikálisan a férj már többet nem tud tenni a családért. Vagy a családi élet már egy vállalkozás, ahol mint munkatársak vagyunk jelen, a nap végén meg megyünk aludni?

2023. ápr. 20. 12:17
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
A házasság egymás segítéséről szól, nem egymás büntetéséről, hisz a két ember elvileg szereti egymást.
2023. ápr. 20. 12:18
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez igy egy szar hazassagnak tunik. A gyerekek meg eleg ritkan fekszenek le idoben, ha azt nezzuk, hogy titokban mennyi ideig van meg ebren es szorakozik valamivel, mikozben ugy tesz, mintha aludna, de altalaban tulelik.
2023. ápr. 20. 12:24
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem nagyon zavaros. Légy őszinte ha E/1-ben írsz.

Ha a feleséged nem akar intimitást veled, az nem jó dolog, és a házasélet sosem lehet "kötelesség" vagy valamiféle teher ami miatt kötelességé válik.

Igen, fizikailag sok férj nem tud többet tenni a családjáért. De ha úgy érzed, hogy ez nem elég otthon, akkor annak lehet az az oka, hogy érzelmileg nem mutatsz eleget a feleségednek. A nők másképp működnek, tudod ő nem a főnököd aki a jól elvégzett munkáért odaadja a fizetséged.

Ez a példa ha a gyerek nem megy időben aludni... mennyit veszel ki a gyereknevelésből? El tudod képzelni mennyire fáradt lehet a feleséged? Direktben nyilván nem érdemelsz "büntetést" szexmegvonást az asszonytól, de van az a mentális, érzelmi, fizikai állapot, amikor mindenre vágyik egy anya csak erre nem.

Beszélnetek kell az érzéseitekről. Neki arról, hogy fáradt anyaként, neked arról, hogy többet szeretnél kapni, cserébe hogy ellàtod őket.

De egy nő nem működik varázsütésre. Éreztetni kell vele, hogy nő, érzelmileg, és nemcsak elvárni a házaséletet.

De ez már jó, ha elismered, baj van, ez egy út a megoldáshoz. Nincs olyan házasság, ahol nincsenek ilyen hullámvölgyek.

2023. ápr. 20. 12:27
 4/43 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ha egy férj 5 fronton áll helyt, majd amikor hazaérkezik kénytelen magának főzni, és nagyjából magáról gondoskodnia, a feleség dolga ez egy gyerekkel való foglalkozás, akkor jogos-e az a férj részéről hogy szeretne érzelmeket kapni? Vagy ez úgy néz ki hogy egy férjnek annyi az élete, hogy szakadjon bele a munkába, a családot szolgálja ki, és fogja be a száját? Egy férfit nem kell megdícsérni soha, minden alap és természetes? Ha meg vmit félreért vagy már fáradt akkor meg ez szuper alkalom arra hogy büntessük, vagy ráolvassuk hogy nem vagy férfi?
2023. ápr. 20. 12:28
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
De mártír vagy.
2023. ápr. 20. 12:35
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk, milyen az az egy gyerek, hany eves, stb. Vannak olyan rossz gyerekek, akik egyedul is le tudnak terhelni egy felnottet. Illetve azt is tegyuk hozza, hogy mentalisan nem tul feltolto allandoan csak otthon lenni a gyerekkel es ot ellatni. Leepul az ember agya ettol, ha allandoan csak otthon van a gyerekkel.

Szerintem vegyel ki egy het szabit, maradj otthon a gyerekkel, amig a feleseged mondjuk elmegy pihenni az anyjahoz, vagy baratnokkel valahova lelep, stb, probald ki milyen otthon lenni a kolyokkel.

2023. ápr. 20. 12:39
 7/43 anonim ***** válasza:
91%
Most az a bajod, hogy a feleséged nem akar veled dugni?
2023. ápr. 20. 12:44
 8/43 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy őt egyáltalán nem érdekli a kettőnk közötti érzelmi szál, neki az a lényeg hogy a gyerekkel minden flottul menjen. Csak hát nővekszik a gyerek, és a fejére nőtt. Persze ez is az én hibám mint minden más. Megvádolt hogy én ellene szövetkezem a lánnyal, mi kiröhögjük őt! Na ez nagyon rosszul esett. Aztán hogy nála az a lényeg hogy az ő élete legyen rezzenésmentes, ő biztosan nem fog tutujgatni mást! Meg hogy honnan szedem én azt a baromságot hogy egy férfit néha azért szeretgetni is kell, szeretgesse őket a saját anyja. Emellett az is természetes hogy minden felmerülő problémát oldjak meg, legyek szikla, termeljem haza a pénzt. Nyugodtan távol lehetek egy hétig is, nem hiányzom neki csak az a baja hogy az otthoni munkám része ráhárul.

Amikor azt mondom neki hogy rosszul esik az amikor lelkileg bánt, ő ezt nem érzi. Amikor mondom neki hogy a családi élet nem 100%-ban a gyerekről szól, azt sem érti. Nálunk lefekvés után is még fél órán át a gyerek a téma. Mondtam azt is neki hogy zárja már ki ezt az egészet legalább este,hogy legyünk együtt is, de neki ez megy. Aztán azt mondta hogy beteg vagyok, menjek pszichológushoz. Ő neki így jó, ha nekem nem jó az nem az ő baja. Ő nem fog ölelgetni, nem fog puszit adni. Ez normális hozzáállás? Mondom ezt úgy hogy a környezetem példás családapának tart, sosem léptem fêlre, elsőre vagy magamtól mindent megcsinálok és mindenben segítek neki.

Amit még ő sem tud az az, hogy voltam tüdőszűrésen mert már egy ideje szúr a mellkason, és ott találtak valamit. Lefogytam 8kg-ot 2 hónap alatt, észre sem vette. Úgy érzem elégtelenre vizsgáztam "életből",holott érzelmileg is, fizikálisan is mindent megtettem.

2023. ápr. 20. 12:46
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek előtt milyen volt?
2023. ápr. 20. 12:48
 10/43 anonim ***** válasza:
98%

A feleséged téged tenyészbikának tekintett, amikor hozzád ment. Mivel már megvan a tervezett gyereklétszám, tenyészbikára nincs szükség, de egy kiherélt igavonó ökörre még igen, aki zokszó nélkül húzza az igát. Most ebben az állapotban vagy.

Ha kiderül, hogy a tüdődben komoly baj van, és tartósan nem tudod az igát húzni, akkor vágóhídra (válóperes bíró elé) fog küldeni.

Nem vizsgáztál elégtelenre az életből, csak nem szeret a feleséged, tán sosem szeretett.

Amikor azt olvastam, hogy "honnan szedem én azt a baromságot hogy egy férfit néha azért szeretgetni is kell, szeretgesse őket a saját anyja" - akkor arra gondoltam, majd fogja szeretgetni a munkatársnője vagy bárki más, aki a szeretője lesz.

Ez a házasság egy nagy trágyadomb, ennek nincs jövője.

2023. ápr. 20. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!