Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?

Figyelt kérdés

Sziasztok

30 èves vagyok fèrjem 39, 7ève vagyunk együtt van egy kisfiunk.

Fèrjem 3 műszakban dolgozik,èn ugye mèg itthon vagyok a kicsivel.

A fèrjem ha itthon van csak fekszik ès le nem teszi a telefont a kezèből(tiktok ès társai🙄) ,ha szóvá teszem mèg èn vagyok a hibás. Semmit sem segít,napi 15-30 perc amit a fiunkkal foglalkozik. Kertes házban lakunk,de egész tèlen ki sem ment,most ugye jön a jobb idő gondolom,majd nèha kimegy tenni venni. Minden nap napi 1-2sör hètvègente rendszerint úgy jön kèső èjszaka aludni,hogy allig talál az ágyba. Közös program sosincs,mindig 2en csinálunk mindent a kicsivel, nagyszülők elfoglaltak így tényleg mindig csak ketten vagyunk.

Vèlemènyek? Akiknek 3 műszakba dolgozik a férjük mennyit segít,foglalkozik a kicsivel? Töltötöl együtt minősègi időt?

2023. ápr. 16. 07:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%

És erre csináltál gyereket. Gratulálok.

2023. ápr. 16. 10:41
 22/26 anonim ***** válasza:
87%
Értem a problémát. Ember küzdj és bízva bízzál! A gyak helyett még kereshetnél egy kis pénzt.
2023. ápr. 16. 10:56
 23/26 anonim ***** válasza:
72%
Menj el dolgozni te is, ket fizubol jobban futja.
2023. ápr. 16. 13:08
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni. Az egyik barátnőm félévesen bölcsibe adta a gyereket. Neki se segített a férje semmit, csak meccs. sör, haverok. Jó ha félév alatt 10 pelenkát kicserélt. Csaj visszament dolgozni, 1 év múlva lett annyi félretett pénze kivett egy albérletet és ott hagyta az addigra már napi 2-3 sörikét megivó alkeszt.
2023. ápr. 16. 13:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi a véleményem, hogy ez egy kalap💩 nem házasság. A faszid alkoholista, és leszarja a gyereket is. Gratula a választásodhoz.

Ez az a típus aki vagy már a szexhez is lusta, vagy csak a saját élvezete érdekli.

Az ágyban mizu? Kielégít még? Van rendszeresen orgazmusod? Vagy ez a része is kuka a kapcsolatnak?

2023. ápr. 16. 22:53
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a formában nem sok pozitivat ad ez a házasság.
2023. ápr. 17. 01:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!