Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?
Sziasztok
30 èves vagyok fèrjem 39, 7ève vagyunk együtt van egy kisfiunk.
Fèrjem 3 műszakban dolgozik,èn ugye mèg itthon vagyok a kicsivel.
A fèrjem ha itthon van csak fekszik ès le nem teszi a telefont a kezèből(tiktok ès társai🙄) ,ha szóvá teszem mèg èn vagyok a hibás. Semmit sem segít,napi 15-30 perc amit a fiunkkal foglalkozik. Kertes házban lakunk,de egész tèlen ki sem ment,most ugye jön a jobb idő gondolom,majd nèha kimegy tenni venni. Minden nap napi 1-2sör hètvègente rendszerint úgy jön kèső èjszaka aludni,hogy allig talál az ágyba. Közös program sosincs,mindig 2en csinálunk mindent a kicsivel, nagyszülők elfoglaltak így tényleg mindig csak ketten vagyunk.
Vèlemènyek? Akiknek 3 műszakba dolgozik a férjük mennyit segít,foglalkozik a kicsivel? Töltötöl együtt minősègi időt?
És erre csináltál gyereket. Gratulálok.
Csak annyi a véleményem, hogy ez egy kalap💩 nem házasság. A faszid alkoholista, és leszarja a gyereket is. Gratula a választásodhoz.
Ez az a típus aki vagy már a szexhez is lusta, vagy csak a saját élvezete érdekli.
Az ágyban mizu? Kielégít még? Van rendszeresen orgazmusod? Vagy ez a része is kuka a kapcsolatnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!