Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?
Sziasztok
30 èves vagyok fèrjem 39, 7ève vagyunk együtt van egy kisfiunk.
Fèrjem 3 műszakban dolgozik,èn ugye mèg itthon vagyok a kicsivel.
A fèrjem ha itthon van csak fekszik ès le nem teszi a telefont a kezèből(tiktok ès társai🙄) ,ha szóvá teszem mèg èn vagyok a hibás. Semmit sem segít,napi 15-30 perc amit a fiunkkal foglalkozik. Kertes házban lakunk,de egész tèlen ki sem ment,most ugye jön a jobb idő gondolom,majd nèha kimegy tenni venni. Minden nap napi 1-2sör hètvègente rendszerint úgy jön kèső èjszaka aludni,hogy allig talál az ágyba. Közös program sosincs,mindig 2en csinálunk mindent a kicsivel, nagyszülők elfoglaltak így tényleg mindig csak ketten vagyunk.
Vèlemènyek? Akiknek 3 műszakba dolgozik a férjük mennyit segít,foglalkozik a kicsivel? Töltötöl együtt minősègi időt?
Én is ebben a korban vagyok és már sajnos kezdek megülni.
Érthető.
De veled azért foglalkozik, megadja ami kell?
Millió ilyen kérdést olvastam már.
Én csak azt nem értem, hogy ha tényleg olyan magasak a nők elvárásai, mint ahogyan egyesek hiszik, akkor miért van az, hogy rengeteg nő ilyen pasival van együtt?
Mi a véleményem?
Abban hiszek, hogy zsák a foltját megtalálja, nem véletlen, hogy őt választottad.
Én férfiként saját magamra főzök, mosok, takarítok. Figyelmes vagyok a másikkal, amit a mostani párkapcsolatomban is bizonyítok.
Tehát bizonyára egy olyan nő lesz majd a feleségem, aki ezeket az erényeimet tudja majd értékelni.
Csak összehozta a gyereket, mert lehet te erőltetted, meg akart felelni a külvilágnak, ha akarta is, nem igazán fogta fel, hogy neki is kell foglalkozni vele, nemcsak neked, stb...oka lehet. Ezt ő tudja pontosan.
Rengeteg pasas gondolja egyébként, hogy attól, hogy gyerek van, ő bizony élni fogja továbbra is azt az életet, mintha nem lenne. És a megcsinálásban lelkesek közül is nem kevés az, aki ugyanennél a gondolatnál köt ki, főleg, ha rájön mennyi nyűggel is tud járni a gyerek nevelés. Na így szüljön a nő.
Sok pasi folytatna ugyanatt ami gyerek előtt volt és nem akarnak apának lenni.
Ugy vannak vele mintha csak lenne egy uj macska kutya a házhoz és nem fűlik a foguk ahhoz hogy a gyerekkel törődni is kéne. Menekul eloszor a telefonbq aztan haverokhoz nőkhöz. Mert nekik a gyerekellátás törődés a komfortzónán kívül esik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!