Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?

Figyelt kérdés

Sziasztok

30 èves vagyok fèrjem 39, 7ève vagyunk együtt van egy kisfiunk.

Fèrjem 3 műszakban dolgozik,èn ugye mèg itthon vagyok a kicsivel.

A fèrjem ha itthon van csak fekszik ès le nem teszi a telefont a kezèből(tiktok ès társai🙄) ,ha szóvá teszem mèg èn vagyok a hibás. Semmit sem segít,napi 15-30 perc amit a fiunkkal foglalkozik. Kertes házban lakunk,de egész tèlen ki sem ment,most ugye jön a jobb idő gondolom,majd nèha kimegy tenni venni. Minden nap napi 1-2sör hètvègente rendszerint úgy jön kèső èjszaka aludni,hogy allig talál az ágyba. Közös program sosincs,mindig 2en csinálunk mindent a kicsivel, nagyszülők elfoglaltak így tényleg mindig csak ketten vagyunk.

Vèlemènyek? Akiknek 3 műszakba dolgozik a férjük mennyit segít,foglalkozik a kicsivel? Töltötöl együtt minősègi időt?

2023. ápr. 16. 07:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy 💩 házasság.
2023. ápr. 16. 07:36
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Munkahelyet kellene váltani. A 3 muszak senkinek nem valo.
2023. ápr. 16. 07:44
 3/26 anonim ***** válasza:
56%

Én is ebben a korban vagyok és már sajnos kezdek megülni.

Érthető.

De veled azért foglalkozik, megadja ami kell?

2023. ápr. 16. 07:45
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Millió ilyen kérdést olvastam már.

Én csak azt nem értem, hogy ha tényleg olyan magasak a nők elvárásai, mint ahogyan egyesek hiszik, akkor miért van az, hogy rengeteg nő ilyen pasival van együtt?

Mi a véleményem?

Abban hiszek, hogy zsák a foltját megtalálja, nem véletlen, hogy őt választottad.

Én férfiként saját magamra főzök, mosok, takarítok. Figyelmes vagyok a másikkal, amit a mostani párkapcsolatomban is bizonyítok.

Tehát bizonyára egy olyan nő lesz majd a feleségem, aki ezeket az erényeimet tudja majd értékelni.

2023. ápr. 16. 07:47
 5/26 anonim ***** válasza:
33%
A 3 muszak a gond
2023. ápr. 16. 07:53
 6/26 anonim ***** válasza:
24%
Menj vissza dolgozni es fizess felet mindennek, majd kuldd el 1 muszakba, plusz oszd fel a hazimunkat felesbe.
2023. ápr. 16. 07:54
 7/26 anonim ***** válasza:
99%
Tehát alkoholista és szrik a gyerekre. Gondolom, a gyerek után lett ilyen, előtte mintaférj volt.
2023. ápr. 16. 08:00
 8/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem a három műszak a gond. Aki ilyen, az ilyen lenne hómofiszban is. Ott a hétvége, akkor sincs igénye a pián kívül másra.
2023. ápr. 16. 08:11
 9/26 anonim ***** válasza:
95%

Csak összehozta a gyereket, mert lehet te erőltetted, meg akart felelni a külvilágnak, ha akarta is, nem igazán fogta fel, hogy neki is kell foglalkozni vele, nemcsak neked, stb...oka lehet. Ezt ő tudja pontosan.

Rengeteg pasas gondolja egyébként, hogy attól, hogy gyerek van, ő bizony élni fogja továbbra is azt az életet, mintha nem lenne. És a megcsinálásban lelkesek közül is nem kevés az, aki ugyanennél a gondolatnál köt ki, főleg, ha rájön mennyi nyűggel is tud járni a gyerek nevelés. Na így szüljön a nő.

2023. ápr. 16. 08:20
 10/26 anonim ***** válasza:
98%

Sok pasi folytatna ugyanatt ami gyerek előtt volt és nem akarnak apának lenni.

Ugy vannak vele mintha csak lenne egy uj macska kutya a házhoz és nem fűlik a foguk ahhoz hogy a gyerekkel törődni is kéne. Menekul eloszor a telefonbq aztan haverokhoz nőkhöz. Mert nekik a gyerekellátás törődés a komfortzónán kívül esik

2023. ápr. 16. 08:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!