Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen házasságról?

Figyelt kérdés

Sziasztok

30 èves vagyok fèrjem 39, 7ève vagyunk együtt van egy kisfiunk.

Fèrjem 3 műszakban dolgozik,èn ugye mèg itthon vagyok a kicsivel.

A fèrjem ha itthon van csak fekszik ès le nem teszi a telefont a kezèből(tiktok ès társai🙄) ,ha szóvá teszem mèg èn vagyok a hibás. Semmit sem segít,napi 15-30 perc amit a fiunkkal foglalkozik. Kertes házban lakunk,de egész tèlen ki sem ment,most ugye jön a jobb idő gondolom,majd nèha kimegy tenni venni. Minden nap napi 1-2sör hètvègente rendszerint úgy jön kèső èjszaka aludni,hogy allig talál az ágyba. Közös program sosincs,mindig 2en csinálunk mindent a kicsivel, nagyszülők elfoglaltak így tényleg mindig csak ketten vagyunk.

Vèlemènyek? Akiknek 3 műszakba dolgozik a férjük mennyit segít,foglalkozik a kicsivel? Töltötöl együtt minősègi időt?

2023. ápr. 16. 07:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%

A kérdés ebben a formában nyilván tök fölösleges. Nyilvánvalóan ez így nem jó házasság, mégis mi más lenne a véleményünk, mindannyian tudjuk jól mi a véleménye erről bármelyik épelméjű embernek is.

És nyilván nem csak a 3 műszak a probléma, mert egyértelműen nem csupán fáradtság

2023. ápr. 16. 08:54
 12/26 anonim ***** válasza:
6%
3 műszak utan orulj hogy meg el…
2023. ápr. 16. 09:10
 13/26 anonim ***** válasza:
86%
Átlag magyar rögvalóság. Aztán ezek a megalkuvó házaspárok tagjai szokták kérdezgetni, hogy mikor lesz már komoly kapcsolatom, meg lesajnálni, csak azért, hogy ők jobban érezhessék magukat az élethazugságukban. 😂
2023. ápr. 16. 09:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
El lehet válni, az a véleményem, mert ha nem érdekli a családja és iszik, akkor ez csak rosszabb lesz.
2023. ápr. 16. 09:18
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Szomorú, de nem egyedi eset. El lehet válni, de elég bizonytalan lenne a helyzet stabil önálló jövedelem nélkül. Inkább meg kell próbálni megbeszélni vagy olyan példát bemutatni, ahol másképp is működik.
2023. ápr. 16. 09:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Biztosítson be magának jövőt a kérdező nélküle, mert ha vele marad lehet még kapni is fog.

Akkor ne írd már, hogy ne váljon el. A gyereke abba nő fel, hogy veszekednek és az apja le se szarja őket, pluszban bűzlik a piától. Tudtad, hogy az alkohol negatívan hat a gyermekre? Olvass utána.

Egy ilyen emberrel nem lehet már beszélgetni, mert csak veszekedésbe torkollik újra és újra. Legjobb megoldás a válás.

2023. ápr. 16. 09:33
 17/26 anonim ***** válasza:
84%

De talán az első a gyk-n aki helyesen irja le, hogy kisfiunk és nem kisfiúnk.

Életképes! Van remény.

2023. ápr. 16. 09:38
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

Fordítsuk meg. Nekem a feleségem van otthon a gyerekkel, semmit nem csinál. Nem mosogat el, nem porszívózik össze, nem mos fel, a ruhákat berakja a gépbe, de ki nem szedi és sorolhatnám. Én napi 10 órát melózok ahogy hazaérek szószerint a kezembe adja a gyereket és befekszik a kanapére a telefonjával (FB, tiktok, chat a barátnőkkel). Én fürdetem én adok neki enni és én viszem játszóra este ha világos van már most és jobb idő.

8 hónapja költöztünk ide én azóta nem voltam szabin. Hogy tudjuk fizetni a hitelt és a lakásfelújítást hétfőtől szombatig dolgozom, sokszor még vasárnap is vállalok pár órás külön munkát. 8 hónapja dobozókból és zsákokból élünk, semmit nem pakolt ki.

2023. ápr. 16. 10:22
 19/26 anonim ***** válasza:
97%
Ez akkor most egy kérdés utolsó? Szerintem válts munkahelyet. Dolgozz 5 napon 8 órát és kész.
2023. ápr. 16. 10:25
 20/26 anonim ***** válasza:
82%

18 vagyok, napi 8at dolgozom, utazással eggyütt 10. Ha heti 5 napban dolgoznék csak, akkor éhen halnánk, ugyanis a feleségemnek nem volt beszmíthító munkahelye a terhesség előtt, emiatt 25 ezer gyest kap csak. És kb. 2 hónap múlva ez lejár, de nagyon úgy látom nem töri össze magát, hogy elmenjen dolgozni.

2023. ápr. 16. 10:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!