Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kijelentette hogy mostantól ő nem akkar óvszert használni vagy szedek gyógyszert vagy szex után menjek fürdeni . Nem akarok gyereket van már 3 de ő úgy van jön jön . Ez milyen dolog ? Mért kényszerít ilyen dolgokba bele?
Én szedtem tablettát, 3 félét próbáltam.
Rekordgyorsasággal tette tönkre a libidómat, felerősítette a szorongásos érzéseim, borongós kedvem lett (kb. mint a menzesz előtti napok, csak folyamatosan), állandóan hólyaghurutot kaptam (amint abbahagytam az antibiotikumot, 2 nap múlva újult is ki), fájt a szex, mivel nem nedvesedtem, állandóan ülésnél is éreztem már, hogy ki van dörzsölve a puncim, folyamatosan feszültek a melleim is, szúrkáló alhasi fájdalmaim voltak, stb-stb. Mindegyik félétől, és időt is hagytam, hogy "beálljon".
Szóval ja, a férfinak semmi beleszólása nincs. Ha akar velem szexelni, akkor gumit húz, ha pedig nem húz, akkor nem fogja belém tenni a farkát, ilyen rohadt egyszerű. Igen, komoly kapcsolatban/házasságban is. Egy esetben engedném gumi nélkül: ha babát tervezünk.
Nem fogok kockáztatni, nem fogok abortuszra menni, sem úgy szülni, hogy nem vagyok rá kész, nem akarom.
57. Én írtam, hogy se kotont, se hormonos szarokat nem használunk.
13 éve kombináltan védekezünk, úgy, hogy hormonmentes gyógyszert használok+ megszakítás. Ez egy közös döntés volt, mindketten kivesszük belőle a részünket.
Milliószor kényelmesebb mindkettőnknek, mint a gumi, teljesen más így érezni a másikat, és a férjemnek semmi problémát nem okoz kijönni időben a végén.
Mivel alapvetően a megszakítást nem tartják biztonságosnak, meg állítólag ezt a gyógyszert sem önmagában alkalmazva, ezért kombináljuk a kettőt.
-A megszakítás távol tartja a teljes adagot,
-a gyógyszer pedig az előváladékban levő kósza spermiumokat ezer% kinyírja.
Terhes egyetlen alkalommal lettem, akkor amikor NEM védekeztünk sehogy. Tehát a módszer működik. Semmivel se kevésbè biztonságos ez így mintha kotonnal szexeltek de nincs mellette más, és pl kiszakad. Olyan sérülés is lehet rajta amit észre se vesztek. Az eseményutáni tabi megy egy lórugás hormon, nem jó gyakran használni.
63
Mi is védekeztünk így, amikor ki akartuk próbálni, milyen gumi nélkül.
De rendszeresen így védekezni szerintem körülményes, csúnyán kinyírja a dolgokat.
A guminál meg nincs olyan, hogy mikrosérülésen át kiszökik a sperma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!