Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kijelentette hogy mostantól ő nem akkar óvszert használni vagy szedek gyógyszert vagy szex után menjek fürdeni . Nem akarok gyereket van már 3 de ő úgy van jön jön . Ez milyen dolog ? Mért kényszerít ilyen dolgokba bele?
Nem, idealista voltam. Ráadásul alárendelt típus, úgy gondoltam hogy ha párkapcsolatban vagyok, akkor a párom értékel is valamennyire. Aztán nem kaptam semmit, azt gondoltam hogy kevés vagyok, többet kell letennem az asztalra. Családi minta. Mindig azt éreztem hogy mindenki több nálam, az én életem arról szól hogy másokat szolgáljak. Rettentően féltem mindig is az erőszaktól, legyen az fizikai, verbális vagy lelki. A jóindulatomat mindenki csak kihasználta. Nem vagyok veszélyes, mert pacifista vagyok minden értelemben. Gyerekkoromban is elnyomtak mindenhol, többször megvertek. Innen a rettegés az erőszaktól. Igen, szerettem volna egy jó kapcsolatot, sajnos rossz nővel keveredtem össze. Nincs tapasztalatom nőkkel, de már azt érzem hogy teljesen értéktelen vagyok. Sosem kaptam ölelést, pozitív érzéseket még gyerek koromban sem, a szüleim sosem védtek meg, mindig az idegeneknek adtak igazat.
Új kapcsolatot már nem szeretnék, alkalmatlannak tartom magam rá. Már elengedtem az egész életemet is. Arra meg ne gondolj hogy másnak ártani tudnék.
Mindig meglep ha hallom/ olvasom, hogy van aki még házasságban is kotont hasznàl.
Azt megértem hogy nem akar gumit, én nőként is utálom, kellemetlen. A pasiknak meg még rosszabb... Az se normális egyébként ahogy ő kezelni próbálja a helyzetet. Ezzel se értek egyet.
De Azért ez nem egy olyan dugjunk ha kedvünk van kapcsolat, házasok vagytok, felnőtt emberek, a kapcsolat jellege miatt feltételezek erős érzelmeket is egymás iránt, mármint remélhetőleg szeretitek egymást. meg kéne beszélni, találhatnátok kényelmesebb megoldást a védekezésre ami mindkettőtöknek rendben van.
Mi is így csináltuk a férjemmel, bár mi már a kapcsolatunk elején. Ő nem húz gumit ami mindkettőnket zavar, én nem szedek ilyen hormonális szarokat amiktől fájdalmaim vannak és a libidómat is lesüllyeszti a béka segge alá. Van más út is:)
53. Hát igen, ha mindkét fél nyitott a dologra. Általában az szokott lenni, hogy az egyik közli hogy ez van, ha nem tetszik nincs szex. Szóval nekem erős fenntartásaim vannak a kapcsolatokat, házasságokat illetően. Egyébként a szex minőségét, vagy hogy mi legyen a védekezés módja, azt a nők döntik el. Nekem férfiként sosem volt beleszólásom ezekbe. Én bármikor is hiába mondtam hogy mit szeretnék, sosem történt az! :) Holott csak más pózt vagy más helyszínt szerettem volna, esetleg más időpontot. A válasz mindig az volt, ha nem tetszik az ami van, nincs szex. Nagyjából a gyk-s válaszokból is ezt szűröm le. Volt olyan barátnőm is, aki meg az ellenkezője volt. Nahát ott sem volt sok beleszólásom hogy mikor és mi történjen! :D Az ismerőseimmel is szoktunk beszélni hasonló témákról, de egyöntetűen azt látni, hogy csak ott van jó szex, ahol a nő nyitott és szereti a szexet, no meg nem a gátlásaitól szenved.
Abban igazat adok, hogy senkit sem lehet megváltoztatni, azaz ha egy nő nem rajong a szexért, nem ismeri a testét, esetleg szégyenli, gátlásos, sötét szobába hajlandó csak szexelni, szinte képtelen az orgazmusra, ott nincs mit tenni. Vagy elfogadod, vagy szakítasz. Azt is észrevettem, hogy akik állandóan gumiznak, rettegnek a terhességtől, azok valójában nem szeretik a szexet, nagyjából azért szexelnek hogy megmaradjon a kapcsolatuk. Sok-sok házasságban ezért van megcsalás. Azért valljuk be, ha jó a szex és rendszeres, akkor nem kacsingatnak kifelé. A sok szex még nem biztos hogy jó is.
Mi gyerek után, házason is gumit használunk. Szedtem sokáig gyógyszert, akkor a végén egyáltalán nem volt már szex, mert annyira levitte a libidómat. Aztán más porblémákat is okozott, úgyhogy abbahagytam orvosi javaslatra. Nekem amúgy egyik barátnőm sem szed már tabit, egyre több nő jön rá, hogy mennyi kárt okoz.
Most gumizunk, de utána szeretnék nézni az injekciónak vagy a spirálnak is, csak azért ezek is hormonosak ha jól tudom. Ha biztosak lennénk benne hogy nem akarunk több gyerket, akkor a férjem köttetné el magát. De amúgy azt hiszem már van férfi gyógyszer is, nyugodtan lehet szedni annak akinek gumiban nem áll fel.
Ja azt meg nem tudom hol függne össze a gumi a prűdséggel. Tudod mikor nem volt kedvem szexelni? Mikor évekig szedtem azt a szart. Na akkor a hátam közepére nem kívántam. Mióta nem szedem, azóta lett újra szexuális életünk. Amíg tabit szedtem soha nem élveztem ennyire. A terhességtől meg persze hogy félek, egy gyereknek van helyünk, időnk, pénzünk, energiánk. És az az egy gyerek megvan. Múltkor nem bírtunk magunkkal, és kicsit berakta gumi nélkül. Nagyon jó volt, de hamar leállítottam, mondtam neki, hogy ha felcsinál akkor eladjuk a gyereket, mert nekem nem kell több. Röhögtünk, kivette, és húzott szépen gumit.
Amúgy akik más útról írnak, mire gondolnak? Tényleg érdekel. Mi az ami nem gumi, és nem zavarja össze teljesen a nő hormonháztartását (és megbízható)?
"Egyébként a szex minőségét, vagy hogy mi legyen a védekezés módja, azt a nők döntik el. Nekem férfiként sosem volt beleszólásom ezekbe."
Evidens, mivel te csak a gumit tudod használni. Lehet megbeszélés alapja, de a nő fogja eldönteni, hogy mit csinál a testével.
"Nekem férfiként sosem volt beleszólásom ezekbe."
Jajj te szegény áldozat! Neked kényelmetlen a koton, a nőnek a gyógyszer simán lehet életveszélyes, hiszen nagyban növeli a trombózisveszélyt, amellett, hogy összezavarja a hormonokat, hatalmas százalékban csökkenti a libidót, gyakran okoz hüvelyszárazságot. A hormonmentes spirál erős vérzést okoz nagy százalékban. Ezt ugye felfogod?
Köttesd el magad, akkor nincs min agyalni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!