Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem kijelentette hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem kijelentette hogy mostantól ő nem akkar óvszert használni vagy szedek gyógyszert vagy szex után menjek fürdeni . Nem akarok gyereket van már 3 de ő úgy van jön jön . Ez milyen dolog ? Mért kényszerít ilyen dolgokba bele?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 12:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
93%
Ne feküdj le vele!
2023. ápr. 6. 13:50
 22/69 anonim ***** válasza:
92%
Meg kell neki mondani, hogy vagy gumit húz, vagy elkötteti magát, de nem szexel vele így. Ne hagyd magad rákényszeríteni semmire.
2023. ápr. 6. 14:06
 23/69 anonim ***** válasza:
100%

Én attól tartok, de ne legyen igazam (majd kijavít a kérdező), hogy nem jönne jól neki, ha szétmennének a férjével, több gyerek meg nagyon nem hiányzik nekik.Feltételezem a férfi azért zsarolná ezzel a kérdezőt és azért is fogalmaz úgy a kérdező, hogy "kényszerítik".Gondolom fennáll valami függőségi viszony esetleg kicsi gyerekkel van otthon, vagy csak egyszerűen ketten tudják eltartani a gyerekeket.

Mindenesetre ha így is van, nem szabad engedned a zsarolásnak, kérdező.Legyél te az okosabb és próbáld meg a javadra alakítani a helyzetet.

2023. ápr. 6. 14:13
 24/69 anonim ***** válasza:
2%
Én szedtem gyogyszert semmi bajom nem lett tőle.védekeztem megszakítással évekig,abból se lett baj,de amilyen hülye férjed van,ezt nem javasolnám.Azonkivül,ha pontos a ciklusod,kitudod számolni a termékeny napokat,amikor nem szexeltek.
2023. ápr. 6. 14:20
 25/69 anonim ***** válasza:
5%

Azért nekem fura a kérdés és a rá adott válaszok is! Nem azt mondja mindenki, legyen az nő vagy férfi hogy gumival csak az első hónapban dugnak? Házasságon belül gumi????? Valahogy nem látom a sok kiakadt válaszolót, hogy jééééézusom, ti gumival akartok házasságon belül szexelni? Sőt, a nők 99% és kb. ennyi a férfiaké is, akik kijelentik hogy gumival sosem. Oké, én is megértem, teljesen érzéketlenné teszi az egészet, se a nő se a férfi nem érez szinte semmit. Ja, azt tegyük hozzá, hogy ha a férfit nem pörgetik fel előjátékkal, orállal, nincs látvány pl. sötétben takaró alatt, akkor 100% hogy a férfi nem fog eldurranni gumiban.

Valahol megértem a kérdező férjét is, én is voltam ugyanebben a cipőben. Sötét szoba, a nő szinte hozzám sem ért, feküdt mint egy fadarab végig, csak és kizárólag én gépészkedtem, ő meg nagy kegyesen széttette a lábát, persze húzzak gumit. Majd közöltem vele hogy én egyáltalán nem pörgök fel egy passzív nő tapintásától(nincs látvány mert csak sötét szobábban lehetett, ő nem ért hozzám), majd ezek után "hidegen" gumiban reszelés az nekem semmi érzést nem közvetít. Konkrétan 50-ből jó ha egyszer eldurrantam, de azt is inkább magamnak köszönhettem. Innen nézve igazat adok a férjnek. Viszont nem tudom a kérdező szexuális hozzáállását!

Egyébként nincs kiábrándítóbb dolog egy szexuálisan passzív, szexuálisan analfabéta és gátlásos nőnél.

26/69 anonim ***** válasza:
97%
Menjen szepen el egy vazektomiara, 2023-ban mar nem divat csak ugy fogamzasgatlot szedni, tobb mellekhatasa van, mint barmelyik masik gyogyszernek, amit meg csak nem is szedsz napi szinten.
 27/69 anonim ***** válasza:
90%

Az egyik ismerősöm úgy védekezett, hogy minden aktus után kimosta magát intim zuhannyal. Találd ki, mi lett a vége!

Én megérdeklődném a helyedben, hogy mégis mi történt, hogy hirtelen derogál neki a gumi.

Három gyerek mellett nekem nem az első gondolatom lenne a válás, hiába löki oda itt mindenki olyan könnyen. Egyébként ha minden kötél szakad, akkor szóba jöhet a pl a spirál is, de őt is, 3 gyerek után már téged is el lehet köttetni.

2023. ápr. 6. 14:24
 28/69 anonim ***** válasza:
14%
26. Jaj ne légy már maradi! Nézd már meg a mai nőket! 16 éves koruktól a 80%-a fogamzásgátlón él! Az összes eddigi barátnőm folyamatosan szedte, még párkapcsolaton kívül is. Akármelyikkel összejöttem, sosem kellett ezzel foglalkozni. Sőt, mostanság is az ismeretségi körömben is azt tartják azok is akik egyedülállók, hogy szedik, mert ha összejön valaki nekik, egyből tudnak szexelni. A gumit meg egyöntetűen elutasítják. Persze biztos vannak kivételek akik nem, de az ő számuk jóval alacsonyabb. Bőven van rálátásom a középiskolásokra, ledöbbennél hogy a lányok mekkora százaléka szedi folyamatosan, de mint mondtam azok is, akiknek nincs is fiújuk. Vagy nézz szét a gyk-n bármely korosztályban.
2023. ápr. 6. 14:27
 29/69 anonim ***** válasza:
96%
Te meg mondd azt, hogyha nincs védekezés, nincs szex. Ez miért nem játszik?
2023. ápr. 6. 14:28
 30/69 anonim ***** válasza:
90%

28# A fiatal korosztálynak úgy írják fel a fogamzásgátlót, mint a cukorkát. Problémás bőrre, fájdalmas menstruációra, de hallottam már olyat is, hogy rendszeres migrén miatt írtak. Semmiképpen nem jó irány gumi nélkül kalandozni, mert az nem csak a terhesség ellen véd ugye... Persze más, ha egy tartós párkapcsolatról beszélünk.

25# Te pedig sarkítasz. Attól, hogy védekezési formának a gumit választja két fél, az nem jelenti azt, hogy a szexuális életük egy érzelemmentes reszelés a sötétben. Ha férfi lennék erre gumi nélkül sem állna fel valószínűleg...

2023. ápr. 6. 14:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!