Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kijelentette hogy mostantól ő nem akkar óvszert használni vagy szedek gyógyszert vagy szex után menjek fürdeni . Nem akarok gyereket van már 3 de ő úgy van jön jön . Ez milyen dolog ? Mért kényszerít ilyen dolgokba bele?
3 gyerek után, sok éves házasságban én sem használnék óvszert. Nem létezik, hogy nincs másik alternatíva ami mindkét félnek megfelel.
Sajnállak, hogy ilyen rossz házasságban élsz egy ilyen tuskó férjjel, de te sem lehetsz valami okos.
Sokkal többféle módszer létezik, különböző biztonsági hatékonysággal. [link]
Itt is tudsz tájékozódni, de első sorban kérd nőgyógyász tanácsát, neked mit ajánl.
El lehet köttetni a párodat is (ez olcsóbb, helyi érzéstelentésben megy) vagy téged (altatásban, 3 pici lyukat nyitnak a hasadon, pár hónap után szinte láthatatlan, de altatásos).
Hormonmentes az óvszeren kívül a pesszárium, méhszájsapka, sprirál/rézgyöngy - és vannak helyileg ható készítmények, amiket közösülés előtt meghatározott idővel kell a hüvelybe helyezni, de ha nem pontosan alkalmazod, nem túl hatékonyak.
Hormonálisak közül a tablettán kívül létezik hüvelybe helyezendő gyűrű, amit csak havonta kell cserélni, hormontartalmú spirál, 3 havonta alkalmazandó injekció.
A doki segíthet neked kiszámolni, hogy havi bontásban melyik módszer mennyire gazdaságos beruházás.
40. Akkor tisztázzunk valamit! Több mint 10 évig megtettem érte mindent, erőn felül segítettem mindenben, mindenben támogattam. Most nem akarom kipakolni a szennyest az ő részéről, hogy neki anyuciék 100X fontosabbak voltak, mint én. Betegen feküdtem otthon, erre ő kötelezően péntektől vasárnapig anyuciékhoz hazautazik látogatóba. Baleset után, ami a köszönhető volt a 3 munkahelyen végzett kimerítő munkának, otthon feküdtem úgy, hogy minkét kezem használhatatlan volt, és otthagyott egy szelet kenyér nélkül. Az iskoláit is én szenvedtem meg, mert békén hagytam, támogattam, támaszt nyújtottam neki. Nem abajgattam, mer hát stresszes. Konkrétan az egész közös életünk csak róla szólt. Hogy neki mihez van kedve, ahhoz mikor, mit nem szeretne, hogy ebéd közben megszólalhatok-e, ő az aki minősíthet stb. Aztán ez az évek alatt összegyűlt bennem. A szex kizárólag ha ő akarja, de ez lehet hogy fél év alatt egyszer van. Ő az aki kijelentette hogy az orális szexet felejtsem el, sem ő nem csinálja sem én nem csinálhatom. Vérig sértette a családom, elég sok helyen beégetett.
Bármit amit csak szeretnék, doszt azért sem csinálja. Nagyképűen azzal vagdalózik hogy ballaghatok, ha nem tetszik a rendszer akkor huss! A szülei kiröhögtek amikor ajánlottam egy üzletet nekik, ma már többszörösen milliomosok lettek az ötletemből. Minden vagyont a lányukra írattak, holott az én munkám is benne volt bőven.
Sorolhatnám napestig. Annyira megkeserítették az életemet, hogy megszállott lettem abban, hogy ott tegyek alá és alájuk ahol csak lehet. Tudom nem normális dolog, de sajnos már élvezem. Szóval az emberségre visszatérve ő és én olyan távol állunk mint Makó Jeruzsálemtől. Ami feltölt az a munkám, mert emberekkel dolgozom emberekért. A magánéletem megszűnt, helyette idegeneknek adom az összes pozitív energiámat. Bárkinek bármiben segítek erőn felül, ha az én életem totális kudarc lett, akkor nekem a boldogságot az jelenti ha más arcán látom ezt. Igen, durván két arcom van, vagyis két életem. Ez van.
# 46
Akinek minimális élettapasztalata is van, azonnal látja, hogy vszeg elmebeteg vagy, sőt, akár még potenciálisan veszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!