Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért teper még a pasi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teper még a pasi az után is, hogy kijelentette, hogy nem fog foglalkozni velem mert nem akarok komolyat?

Figyelt kérdés

Szingli vagyok már egy ideje. Ismerkedek ,randizgatok, flörtölgetek.

Persze ezt nem úgy kell elképzelni,hogy mindenkivel az ágyban kötök ki sőt igazából senkivel nem.

Az elmúlt hónapban 3 pasival találkozgattam persze nem egyszerre de mivel egyiknél se éreztem azt a "pluszt" ezért nem akartam folytatni ők meg nem vártak.

Ezen a héten pedig mind a 3 felkeresett,hogy próbáljuk meg még egyszer.. de mégis miért akarnák miközben nekik az volt a bajuk,hogy én nem akartam komolyat mert nem éreztem semmi olyat???

Mindegyiknek megmondtam,hogy értelmetlen de ők ugyan úgy írogatnak..meghívogatnak..

Mégis miért?

23/L

2015. dec. 11. 07:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert attol fuggetlenul, hogy komolyan nem tervezel veluk, szexre meg kellhetsz nekik..
2015. dec. 11. 08:35
 2/3 A kérdező kommentje:
de ha az eddig sem volt.. nem értem miért ilyenek..
2015. dec. 11. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ők azt gondolják, hogy ők jók neked és meg akarnak puhítani hátha beadod a derekad és mégis összejössz valamelyikkel.
2015. dec. 11. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!