Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem kijelentette hogy mostantól ő nem akkar óvszert használni vagy szedek gyógyszert vagy szex után menjek fürdeni . Nem akarok gyereket van már 3 de ő úgy van jön jön . Ez milyen dolog ? Mért kényszerít ilyen dolgokba bele?
Ki beszélt itt sötétben, fadarabként szexelésről, gátlásosságról meg szexuális passzivitásról?! Ennek mégis mi a búbánat köze van az óvszerhez?? Senki még csak hasonlót sem írt. Amúgy miért, talán egy foggátlót szedő nő nem lehet fadarab az ágyban? Nem lehet gátlásos? Nem is értem hol az összefüggés. (azért mert nincs)
Kíváncsi lennék a hivatalos statisztikára, ami némileg bizonyítja és alátámasztja, hogy a 16 évesek 80%-a gyógyszert szed, plusz hogy a 99% gumi ellenes és a férfiak nem tudnak elmenni óvszerrel. 🤦🏻♀️ Ilyen vasraütésszerű megállapításokat én is tudok tenni, kérdés, hogy mégis mi értelme? 16 éves korunkban egyetlen egy barátnőm volt, aki foggátlót szedett és ő is a problémás bőre miatt (szűz volt), de most felnőttként se sokat tudnék mondani, akik szedik, mivel RENGETEG mellékhatása van, meglehetősen súlyosak is. Egyetlen pasi kedvéért sem fogom szétcseszni a szervezetemet. Az meg távolról sem igaz, hogy a 99% elutasítja a gumit, ahogy az sem, hogy teljesen érzéketlenné teszi a szexet és a pasik nem tudnak elmenni így. Érdekes, eddig minden kapcsolatomban gumival védekeztünk és soha, egy alkalom nem volt, hogy az illető ne tudott volna elmenni. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt, első perctől gumizunk a mai napig és ez így is fog maradni, mert én semmilyen hormon tartalmú cuccot nem fogok használni. Bár tény, hogy nekem normális férjem van, nem is jutna eszébe erőltetni, aztán lám mégis szuper a szexuális életünk és minden alkalommal elmegy mindenféle probléma nélkül.
Egyéjszakásnál meg kalandoknál aztán meg végképp alap a gumi! Normális, magára kicsit is igényes nő nem fog lefeküdni gumi nélkül egy kvázi idegennel, ugyanis szép kis fertőzéseket lehet összeszedni, ahogy normális, ép eszű férfi sem fogja bemondásra elhinni, hogy a nő tényleg gyógyszert szed, mert 1) nem akar meglepi babát, 2) meglepi nemibajt sem.
A mi baráti körünkben meglehetősen sok kapcsolatban védekeznek gumival (már akikkel vagyunk olyan viszonyban, hogy tudjuk), senki nem csinál ebből problémát.
Ahogy azon sem kell meglepődni, ha a nő mondja azt, hogy akkor inkább keres egy normális palit, aki nem akarja hormonnal tömni és nem olyan sötét, hogy azt higgye a spermát ki lehet mosni fürdés után.🤦🏻♀️
Mégis mi a jó ég férfigyűlölet van abban, ha valaki nem akarja magát hormonnal mérgezni és kitennie a szervezetét a különféle, sokszor elég komoly mellékhatásoknak? Ne vicceljünk már. Itt szemmel láthatóan benned van nem kis adag gyűlölet, azért érzed szükségéét, hogy ismeretlenül fröcsögj meg személyeskedj olyanokkal, akikről semmit nem tudsz az ég világon, de igen, biztos nekünk fos az életünk és nem neked. :D Nekem mondjuk valóban nagyon fos az életem egy normális pasival 13 éve az oldalamon, akivel egész idő alatt gumiztunk/gumizunk és akivel a mai napig csodás a szex. Szó nincs arról, hogy ne élvezné, hogy ne tudna elmenni, sem sötétben, tengeri csillag effektusról, de hát ugye te már csak tudod. :)
31# Nem vagyok sem elvált, sem boldogtalan, de ha a férjemmel ebben merülne ki a kommunikáció, akkor már valószínűleg pont lesz*rnám kinél keresi a boldogságot, ahogy ő is pont lesz*rja, hogy nem akarok több gyereket és miért nem akarok fogamzásgátlót szedni. Ez így kiegyensúlyozott élet, amibe kapaszkodni kell?
Ebben a kérdésben nem a téma az elfogadhatatlan, hiszen normál kapcsolatban időről időre előjön és változhat is a védekezés témaköre és mikéntje, vagy az arról alkotott vélemény. Az elfogadhatatlan ebben a stílus, ahogy ezt valaki kommunikálja. Szerintem.
Mondjuk akinek az okoz örömet, hogy a feleségét, a gyereke(i) anyját, akit elvileg szeret direktbe és szándékosan szívatja és még büszkén is meséli, hogy az okoz számára élvezetet, ha keresztbe tehet neki, az emberileg erősen konvergál a nullához. Ott a gumi a legkisebb probléma. Az meg nekem mese habbal, hogy valaki semmit, de semmit nem érez gumiban. Az, hogy kevesebbet érez, mint nélküle az oké, elhiszem, na de az hogy semmit, az nekem erős kamu duma arra, hogy áttolhassa a nőre a fog.gátló szedését, ami viszont nem várható el, ha ő maga nem akarja. Van egy rakás ultra vékony gumi, mi is kipróbáltunk több félét, de ha a férjem mindnél kitartóan nyivákolt volna, hogy márpedig neki így akkor sem jó és rám akarta volna erőltetni a hormonos szarokat, akkor ajtót mutattam volna neki. MAGAMTÓL, saját döntésből szedtem gyógyszert, 3 félét is, tök jó volt, ugyanis már nem is volt, amit éreznie kellett volna a férjemnek, mert a libidómat totálisan lenyomta a 0-ra. És rengeteg barátnőm számolt be hasonlóról, hogy teljesen megölte a libidójukat, szóval maradt szépen a gumi továbbra is. Akinek nem tetszik, azzal nincs szex és felőlem mehet, ahova akar, szerencsére van elég normális pasi, aki nem rinyál a gumi miatt és nem várja el, hogy az ő kedvéért hazavágjam a saját egészségemet.
Bár a feleséged helyében már rég ott hagytalak volna, aztán szívasd a haverjaidat, de így ő is hülye, ha benne marad egy szar házasságban egy szar alakkal, aki arra élvezkedik, ha keresztbe tehet neki..
35-ös, te tipikus az a suttyó vagy akivel a barátnőm is együtt van. A csávó ráerőszakolta a fogamzásgátlót (úgy, hogy tudja, hogy a barátnőmnek problémája volt a fogamzásgátló miatt) , mert a fszi kijelentette, hogy gumiban nem hajlandó megdugni. Csodálatos ösztönlények vagytok mindketten, gratulálok!
Biztos az én férjem valami ufo, de anno kifejezetten ő kérte, hogy tegyem le a fogamzásgátlót, mert beteg leszek tőle. Mondta, hogy megoldjuk másképp, de ne szedjem azt a szrt, mert tönkreteszi a szervezetemet. Gyanítom, hogy a babára is ezért kellett egy évet várnunk és lehet, hogy tejem is ezért nem volt. 12 év fogamzásgátló szedés szétbszta a hormonális rendszeremet. És azért szedtem, mert mindegyik pasinak óvszer undora volt.
A feleséged remélem talál magának egy normális csávót és úgy kibsz majd, mint macskát szrni. Megérdemelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!