Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 20-25 éve házasok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 20-25 éve házasok, van még köztetek szex, és ha igen, mennyi?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 19:48
 81/96 anonim ***** válasza:
Erről írtam bakker. Ez egoról. Igen, de ezt megkellene oldania tudni a 20-25 éve együtt elő pároknak. Az a nehány akiket ismertem személyesen és együtt öregedtek, haltak meg ők megoldották. A legtöbb ember erre képtelen mert túl csordul az önzőség bennük. Jobbnak érzik magukat a másiknál. Kérdem én, minek vannak olyan mellett akivel nem tudják ezt megelni, megoldani? Miért nem képes arra terelni egyik a másikat, hogy fejlődjön? Ja mert elmenekülnek inkább és magukkal fogalkoznak. Ahha! Tehát az ember gyarló és kell az úk fos ami ugyan úgy szarkupac lesz az ego miatt. Ugye?
aug. 30. 12:55
 82/96 anonim ***** válasza:

81. Én nem hiszek az emberekben, nem hiszek az embereknek. Nem véletlenül. Csak az a szikra kell és ki is jön belőlük az a fránya egó! Képesek a forgalomban kiszállni az autóból és verekedni az úton. Aztán ezek azok a rendes pasik akik szeretnek nyalni és kényztetni? Persze ez kihegyezett példa volt, de a lényeget áthozza.

Én imádok egyedül lenni, az emberi kapcsolatok csak időzített bombák! Alá-felé rendeltségi viszonyok.

aug. 30. 13:22
 83/96 anonim ***** válasza:
81# ezt az egót kell félre az mellett a nő mellett aki megérdemli! Nem másnál, csakis nála. Ahogy a nő is félre kellene tennie az egóját. Akkor működik hosszútávon minden.
aug. 30. 14:08
 84/96 anonim ***** válasza:
83. Ez is csak az elmélet. 100/98 esetben az egyik fél jobban akarja az egészet, így alárendelődik. Anyuci kedvence + szolgalélek nő ami még működhet, még ha röhejes is. Az sem tiszta kapcsolat de ők jól kiegészítik egymást.
aug. 30. 15:24
 85/96 anonim ***** válasza:

Ja! Itt jön a turpisság. A nők rettentően megutálják magukat ezért. A férfi képtelen lesz arra , hogy az önmagát gyűlőlő nőből újra pillangó legyen ÉS dobbantanak a pasik. Persze luk, luk és ugyan azt tudja mind. Egyedül, besüppedve az agyuk mély zugaiban mást érzékelve szenvedve, lásd példajat annak aki írt ide, hogy mi volt a házasságában és le is lépett vegül huszon év után. Nem megjavítani a nőt és rendbe tenni az agyát segitett, mert az nem is hagyta ugye, hanem koccolt és más nővel teker. A nők meg egyedül maradnak a legtöbben 40-50 felett mert már a kutyának sem kell. Míg a pasik... tehát miről is beszélünk?

A kapcsolatban egymást kellene segiteni a legmélyebb gödörből is kilépni. Ehelyett persze, egyedül csinál midenki mindent. Nincs affinitás arra, hogy a mankói legyen egymásnak.

aug. 30. 17:59
 86/96 anonim ***** válasza:

85. Pont fordítva van! A férjet használják eszköznek a saját és családjuk igényeinek megfelelően, szép lassan kiherélik, majd szegény feleség sopánkodik hogy milyen uncsi a férje! Ha meg a férj közeledne, azt a feleség hárítja, nehogy már egy ilyen unalmas flótás hozzá akarjon érni. A férjnek nulla lesz az önbizalma. A feleség válik, akinek már holnapra hódolók ostromolják a várát. A férj meg beállhat a kasztrált, értéktelen hulladék férfiak táborába, ugyanis nincs nő akinek kellene.

Szexpartnernek nulla, se külseje, se stílusa, se önbizalma nincs már. Mivel a szex a legnagyobb hatalom ami nem jut ám a pasik széles rétegének, így walking dead zombi horda módjára vadásznak a dugható nőkre. Szóval egy nő bármikor talál partnert, addig egy férfi nagyon nem. Kik is jártak már megint jól???

Azzal se gyere hogy a normális értékrenddel megáldott férfiak kellenek a nőknek, mert ez sem igaz!

aug. 30. 18:29
 87/96 anonim ***** válasza:
86# valaki különleges világban élsz. Az biztos. Marson vagy esteleg egy kis 100 fős faluban élsz? Gyere már ki a barlangodból és nézz körbe emberek közt. Felnőtt éredtek közt akik elmúltak 40-50 évesek? Mert csak azok közt van hosszabbtávról beszélhető kapcsolat is. Ne a tiniket meg a 30- as éveikben járókat sorold! A guta megüt, mert érthetetlen vagy.
aug. 30. 18:42
 88/96 anonim ***** válasza:
87. Én pontosan a 40+ korosztályról beszéltem. Látom mi a különbség a nők és a férfiak között. Az elvált pasik lecsúsznak, gyerektartás, két munkahely, gürizés, gyerek láthatás stb. Az összes ilyen ismerősöm egyedülálló. Addig az elvált női ismerőseim most élik a másodvirágzásukat, randik, pasik, szex, programok.
aug. 30. 18:50
 89/96 anonim ***** válasza:
87# neked ilyenek vannak. Nekem egy aki évtizedek óta együtt a pasival akivel felnevelték a már akkor is nagy gyereket, meg még egy aki bepasizott picibabával és hazasság még 2 gyerek pluszba. Az összes többi nő egyedül. 40 felett. Te azt látod, én mást.
aug. 30. 19:01
 90/96 anonim ***** válasza:
89. 😅 Szóval sok-sok 40-es nő van egyedül? Na ez új, jól álcázzák magukat, vagy nem is akarnak senkit, elég a szexkapcsi.
aug. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!