Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 20-25 éve házasok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 20-25 éve házasok, van még köztetek szex, és ha igen, mennyi?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 19:48
 61/96 anonim ***** válasza:

59. Ha van normális, érdeklődő, figyelmes férfi, akkor itt vagyok én. Milyen fura, sosem volt olyan párkapcsolatom, ahol legalább a minimális szintet is elérte volna a szex minősége vagy a mennyisége. Mivel élsportoló voltam, ráadásul az iskolát sem kerültem, a külsőm is a magas, jóképű kategóriába sorol, így a nőkkel sem volt ptoblémám az ismerkedés terén. A neveltetésem és a velem született tulajdonságaim miatt sosem voltam bunkó, ellenben figyelmes, tele fantáziával, érzelmekkel, baromi jó kézügyességgel áldott meg az ég, szóval akkor hogy a toszba van az, hogy a kb. 20 ilyen-olyan kapcsolatomból 3 volt az, ahol jó indulattal azt mondhatom hogy alsó hangon kielégítő volt a szex?

Aztán hogy van az, hogy mivel a 40 korosztályba tartozom, széles az ismerettségi köuöm, a nők azzal jönnek hogy sokkal jobb egyedül, mert nem kell szenvedni a szextől, nem kell színészkedni a szex miatt, nincs konfliktus a szex miatt. Ellenben a 40-es férfi ismerőseim zöme meg arra panaszkodik, hogy nincs szex otthon, ha van csak szenvedés az egész, az is nagyon ritkán.

Na és most kapaszkodj meg! Ezek az emberek közép osztálybeli, értelmes, egzisztenciálisan stabil, teljesen normális, nem alkesz, nem csapongó, bem agresszív emberek. Inkább úgy mondom hogy remek helyzetben lévő házaspárok, ahol semmi problémának nem kellene felmerülnie a jó szexuális élethez.

Nem hiába van az, hogy a társkeresők, a viszony.hu stb. tömve vannak házas férfiakkal,csak ezt valahogy a hozzád hasonlók nem akarják észrevenni!

Nálunk dettó ugyanez van! Igazából főnyeremény lennék minden szempontból az itt panaszkodó nőknek, fogást nem találnának rajtam. Aztán az van, hogy otthon meg eltűnt a szex, oka ismeretlen. Egyszerűen jött a válasz hogy őt nem érdekli. Miért? Nem tudja. Ennek ellenére én legyek boldog, legyek tökéletes férj, apa, családfő. Miért is? Vagy hogyan?

Elkezdtem ismerkedni minden fronton, de azt vettem észre, hogy tulajdonképpen a 40&es női korosztály szexuálisan halott. Innen a gyk-ról is van jó pár női ismerősöm aki házas, és ők is elmondták hogy bizony ők sem szexelnek otthon, holott a férjük erre okot nem adott.

A sztereotípiákat meg felejtsük már el, mert a férfitársadalom nem csak alkesz trógerekből áll!

aug. 28. 08:58
 62/96 anonim ***** válasza:

61:

Diplomás értelmiségi, családjának élő, káros szenvedélyektől mentes, humoros férfi vagyok. Programok tömkelege, kedveskedések, ház körüli feladatok ellátása, stb.

Rendszeres szex, odafigyelés, minden alkalommal orgazmus,és mégis leállt a szexszel. Nem érdekli, nem hiányzik, a munkájára akar koncentrálni-azt maximálisan el is látta, imádták a munkahelyén-oldjam meg a kezemmel, vagy mással.

Azt gondolom, túl jó akartam lenni a házasságban. Ha csak fele annyit tettem volna bele és helyette csak vittem volna haza a pénzt, de félreqrok, még most is együtt lennénk. Viszont ahogy megszűnt a szex, elkezdtem felállítani a saját határaimat és jöttek a nem-ek az én részemről is. Egyből el akart válni. A válás után találtam párt. Vele is vannak gondok, de legalább a szex az fergeteges.

aug. 28. 10:12
 63/96 anonim ***** válasza:
oszinten sajnalom azokat a rendes ferfiakat akiket igy buntet a sors, ilyen negativ sexualis elettel. Fogalmam sincs miert pont ok jarnak igy sok kimeletlen es bunko egyen meg kifogja a csinos remek sexpartnereket . Nincs igazsag. ebben sem.
aug. 28. 11:55
 64/96 anonim ***** válasza:

63. Én megfejtettem! Egy normális férfi mellett nincs kihívás, unalmas kényelmes az élet, nem veri meg a nőt, nem lép félre, nem kell mellette szenvedni, elmosogat, ne büdös, jó a munkájában...

Ellenben nézd meg, a tróger pasasok női pedáloznak, minden nap szex mert fosnak hogy a csávó odaver nekik, pedáloznak egy jó szóért. Meg hát a tróger pasik a rosszfiúk, az meg annyira szexi.

Milyen kényelmes élete van egy normális férj mellett a nőnek! Minden kiszámítható, nincs leterhelve otthon a feleség, jut magára ideje. Ja, hogy a férj is ott van? Hát ő már nem férfi, így azt a kötelező és undorító szexet nem kell vele csinálni! Micsoda főnyeremény! Esetleg el lehet kezdeni bacogatni, meg lelkileg terrorizálni. Így ezentúl már az ok is adott miért nincs szex. Természetesen a családi dolgok és minden egyéb menjen 100%-on. Hagyjuk már!

aug. 28. 12:48
 65/96 anonim ***** válasza:

64# ja! Van benne igazság. Abban is, hogy elmebeteg mód melózik szerencsétlen lőccsel rendelkező pasi, aki a farasztó nap után úgy nyüszög mint aki a húst is ledolgozza magáról és a nő hozzá se mer érni, de megszólnk sem, hogy gyere csak egy kicsit, mert már sokszor megkapta azt, hogy jaj, de fáj, itt, ott is, ne nyúlj hozzám, au! Nem nyúl vegül semmijéhez nehogy valami bajt okozzon. Pinenni hagyja csak és magába zuhan a nő. Majd az okokat magában keresi, mert kerdezni úgyis hiába mert nem érti vagy nem is akar válaszolni a pasas.

Miről beszélsz? Sok pasi ilyen. Önző phaszok és még csak nem is sejtik, hogy tök rossz sorrendben gondolkodnak.

aug. 28. 13:46
 66/96 anonim ***** válasza:

65. Én még sosem kaptam azt otthon, hogy gyere kicsit... Pont tegnap beszélgettünk, és mondtam hogy jól esne mondjuk egy évben egyszer egy dicséret. Erre azt kaptam, hogy ne röhögtessem már ki magam, egy felnőtt férfit ki dícsér meg???

Aztán ezt a választ azzal honoráltam, hogy a konyhát jelenleg újra kell építeni. Ebben benne volt 12 év alatt összegyűlt dühöm. Az, hogy egy magam férfinek úgy kell kikönyörögnie egy jó szót, amikor az élet minden területén példásan helytállok? Na ne már! Akkor gondolj bele, hogy a szex mennyire nem "jár" nekem otthon! Viszont én foglalkozzak vele, simogasassam, vakarásszam, testápolóval kenegessem, majd álló fsszal menjek aludni, mert a szex, óóó hát az nincs. Az megalázó egy nőnek!

Csak hogy szemléltessem hogy a saját nemednél is lehet söprögetni a portán!

aug. 28. 14:08
 67/96 anonim ***** válasza:
Már megint a saját nyomorúlt peldáddal jössz. Ez nem általános. Az igen amit írtam. Értelmesen kell beszélgetni! Nem elvárni hanem azoknak a szavaknak örülni amiket kapsz! Miért? Nem úgy beszélsz senkivel sem, hogy szájába adod azt amit mondania kell. Kihámozod azokat. Lehet te vagy ütődött mert rosszul értesz mindent, a rosszat veszed csak észre és azon már senki sem segíthet. Az Én szavaim sem érted és tudod kibogarászni belőle a megfelelő velejét. Agyhalottnak tartalak egy cseppet. Sajnos sok hozzád hasonló van, aki félre érti vagy másnak magyarázza be a valóságot. Kicsit lépj ki a valóvilágba és ne az inernetben élj! Mert azt látni az az olvasni, hogy a flusztráltságod itt éled ki amivel osztod is az embereket. Mert ez nem okosítás.
aug. 28. 14:20
 68/96 anonim ***** válasza:
67. Ahány ember, annyi világ, annyi valóság! A te valóságodat én nem tapasztalhatom meg, így az van nekem, amiben élek. Attól hogy valaki rommá dughatja a feleségét, nekem még szexmentes marad az életem. Mert neked folyik víz a csapból, a víz az neked valóság, sok afrikainak nem az.
aug. 28. 16:20
 69/96 anonim ***** válasza:
68# Ez igaz, de a világod nem általános még mindig. Míg képzeld, Afrikában folyik a csap, csak nem ihatod felforralás nélkül mint európai vagy csak ha beszeded azt a gyógyszert amit kint lehet kapni a közértben. Ja voltam ott. Igen. Vágom. Rossz hasonlat.
aug. 28. 16:46
 70/96 anonim ***** válasza:

69. Sajnos épp úgy általános a 68. világa, mint amikor a férfi, bocsánat:FÉRFI hazamegy és úgy bánik az asszonnyal mint a kapcájával. Ahogy sok férfi bele tud kényelmesedni a készpicsa-melegmáléba, amikor a neje anyja helyett anyja, úgy a nők is természetesnek veszik hogy otthon van egy feladatkör a mindennapokban, amit valaki magától értetődően ellát. Ilyenkor elvész a becsület, nincs megbecsülve apu, mert "ez a dolga", csak a kötelességét végzi. Bezzeg amit ő csinál, azt el kell ismerni, ki kell posztolni az otthon összeb@szott "nikinausz" tortákat a fészre, mert ő erőn felül mikre nem képes.

A szexuális energiát becsatornázzák a sportba, hobbiba, és teljes a kis életük. A legjobb, ha a férfi kishibás, van valami nevetséges rossz szokása, hiányossága, mert abba bele lehet kötni és arra fogni, hogy nincs szex. Még csak meg se csalják a férjet, mert minek, le van nyomva a libidó.

A két áldozat között mindössze annyi a különbség, hogy ha az elhanyagolt asszonyka megtalálja a megfelelő partnert, akkor tiplizik. Vagy csak szeretőzik. Akár 50 évesen. Míg a férfi vagy véget vet az egész kínlódásnak egy válással és tiszta lappal kezd, vagy cidázik a poreszra, mert család mellett szeretőt találni bitang nehéz egy átlagos kinézetű férjnek. Igen, egy elhanyagolt feleség lehet csámpás lábú, nagy fenekű, vagy keszeg, a munkahelyen, vagy az ismerősi körben nagy eséllyel talál olyan hapsit, aki elrendezi a szexuális igényeit. A házas férfira nincs kereslet.

aug. 29. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!