Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 20-25 éve házasok, van még köztetek szex, és ha igen, mennyi?
50# érdekes válasz. Viszont hány évről is írsz itt? Meddig voltatok együtt? Ja és a jó qrásokra nem lehet ráunni. Ember függvénye inkább. Szar a pacák? Phaszul viselkedik mert csak morog, mert csinálni kell férfinek való munkàt, duzzog mert segíteni kell minden másban is? Erre lehet ráunni. Nem a jó minőségű szexre. Csupán szólok. Ha eu emberi méltóságában nem alázzátok a nőket hanem valamire valónak tartjátok és néha szavakkal, tetekkel ki van fejezve annyira hálás tud érte lenni a nő, hogy az hihetetlen. Annyira béna dolgokhoz és a másik hibáztatásán kattogtok, hogy fenomenális. Az, hogy csupa apró részleten csúszik meg a dolog. .pl nem vagy kedves reggel mert egy olcsó jó reggelt vagy esti puszit képtelen odanyomni a pofira. Hogy amikor mész és kéznézd, hogy szerinted ez jó lenne? Mindegy mi az amúgy, de a válasz; old meg én nem tudom, te vagy a nő. Sorolhatnék még millió dolgot ami miatt a nők egy részének nem lesz kedve közeledni. A pasik ugyan ezért nem közelednek, mert csak érzik, hogy van valami.
DE az, hogy ne haragudj! Bocs! Jó volt az este, reggel, (akármi) szép vagy, szerelmem vagy (más udvarlási szó használata) az nehéz, ciki, jaaj sok év után minek mert tudja. Nem tudja b@+. Nem tudja. Varázsszavak lesznek amúgy ha használnátok. 🤦♂️🤷♀️
49. Te mit nem értesz? Ha egy nő nem akar dugni, az nem fog! Ha meg keménykedsz vele, azt meg erőszaknak veszi! Mégegyszer leírom! A feleséget egyáltalán nem érdekli a szex semmilyen formája. Nem ábrándozik más pasikról, sem szexről. Tehát ha jönne az álompasi, vele sem akarna dugni, nem akarja a nyalást, az 5 menetet, fekszik mint egy darab fa, a legkisebb érdeklődést vagy élvezetet sem mutatja. Na ez az a dolog, ami egy férfit pszichésen kasztrál, de mellette a férj kutya kötelessége helytállni az élet összes területén. Legyen apa, autószereló, villanyszerelő, bankár, szakács, sofőr, kertész. De ennyi, mint férfi úgy ne. Hiába akarnád te az asztalra felbacni, leordítaná a fejed hogy mit képzelsz, felejtsd el a dolgot. Na, így már érthető?
Képzeld el, rengeteg nőnek egyáltalán nem fontos, sőt teher a szex. Nem azért mert béna a férjük az ágyban, hanem azért mert eredendően viszolyognak pszichésen a dologtól. Volt olyan nőm, aki azzal indokolta hogy ruha nélkül ő kiszolgáltatott és megalázott. Gyűlölte a szexet, orgazmusképtelen volt miatta.
51.
Csaknem 25 évről van szó. Jóban, rosszban, hűségben. Én szerettem, ezért sok mindent elnéztem neki, amiért más férfi már kiadta volna az útját. Nekem nagyobb törés volt a válás, benne már jóval előtte eldőlt.
Mindegy már, tanultam belőle. Ő megtalálta az álompasijait (a másodiknál tart, de már keresi a harmadikat), én meg továbbléptem. Neki annak a keresése a legfontosabb, aki nem én vagyok, nekem meg az, hogy hosszú idő után megállapodtam egy olyan nő mellett, aki szeret.
A nők sokaságából ez vajmi kevés százalékra jön ki. Nem beszélgettek nőkkel. Látszik. Nem ezzel a pár idősödő nő példájával kell jönni! Ha meg kicsit beszélnétek a valóságban akkor hallottátok volna a sztorikat pl, hogy a 70 éves Magdinéni a postást elszokta kapni egy körre amikor a nyugdíjjat viszi épp és az előszobában miket csinálnak. Szóval hagyjuk már az általánosítást!
Meglátásom szerint meg sok a paraszt modón visleledő pasas akik csak a lukat látjak a nőn és a kedvük is elmegy tőle. Van az a fajta aki megszólalni nem tud ha egy nő ott áll bugyiban. Vagy összeomlik az adott helyzetben. Képtelen produkálni. Férfiről írok. A nők csöndben röhögnek vagy sírnak vagy szájtáva csak lesnek, hogy mi van? Aki meg dirigál ott perverzkedés van. Na. Olvassatok, beszélgesseket tinikkel és 50,60 felettiekkel is! Hajrá! Meglepődtök majd azt hiszem
59:
(58.vagyok) Mi is a valóságról írunk. Nem csak a nőkkel kell beszélgetni-tinikkel meg pláne nem, mert a gátlástalanul csapongó, mindent kipróbáló kevés kivételtől eltekintve a többségük szorong,- hanem több éve házas férfiakkal is.
Az elköteleződött, évek óta házas férfiak, akik a rendes lányok álmai, sokszor már az első gyerek után le vannak szoktatva a pináról. A feleség átáll anya üzemmódba, a gyereke mindenek előtt. Amikor már akkora a gyerek, hogy tud rendesen aludni mindenki, akkor meg a megélhetés miatt aggódnak. Szarrá dolgozzák magukat a munkahelyen, bizonyítani kell a két táppénz között. Vagy ha apu olyan jól keres, akkor önmegvalósítanak, a lényeg, hogy a facebookon hetente legyen olyan poszt, amin látják, milyen krva ideális családjuk van.
Tök mindegy, hogy munkával, vagy sorozat nézéssel kötik le magukat, a lényeg, hogy apuhoz ne kelljen hozzáérni. A futódresszben megjelenő anyukákat mindig gyanakodva figyelem, mert amikor egyébként jó alakú 30-as nő elkezd futni, akkor esélyes, hogy a szex helyett itt leli meg az örömöt.
A nők a házasságban ugyanúgy hajlamosak elkényelmesedni, mint a férfiak. Csak a férfiak a házimunkát nem akarják megfogni, a nők meg a párjuk farkát.
A "Magdi nénik" azok, akik egész életükben valakinek a farkába kapaszkodtak, ők elég kevesen vannak. Egyébként meg pont azok a postások akasztanak be neki, akik a nőt csak lyuknak nézik. Normális férfinél bizony előfordul, hogy te hiába állsz ott fedetlen keblekkel bugyiban, a mutató fél hatot mutat. Aki csak lyuknak nézi a nőt, azt nem kell felszopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!