Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 20-25 éve házasok, van még köztetek szex, és ha
igen, mennyi?
"Vagyis nem tudsz kilépni (mert szar lenne egyedül kisgyerekkel) de így se jó mert nincs sex."
Ha gondolod, írj privátot!
45/F
aug. 25. 16:48
41. Szerinted rajtad kívül nem tudná megoldani? Oké, értelek hogy te nem, de egy nő szexre minden újjára kapna 10 pasit minimum.
aug. 25. 17:30
🤦 idegesítően, rossz vélemény, hozzászólás 41# .
aug. 26. 06:56
Nincs, egyoldalú döntés volt a feleségem részéről. Indok: nulla a libidója, nem érdekli az egész.
aug. 26. 11:00
40:
Látod, én egész házasságom alatt és előtt sunyi dolognak tartottam a szeretőtartást. Aztán amikor 6 hónapig minden közeledésemet hárította az "életem párja", és a gyerekekre gondoltam, máshogy láttam a dolgot.
30-egynéhány évesen lehetett volna viszonyom, de akkor még nem volt olyan nagy gond a házasságunkkal. Mire elmúltam 40, bizony én is azt tapasztaltam, hogy a kipattintott, sportos 30-as faszingerek párhuzamosan dugnak több nőt. A párom munkatársa is ki van b@szva naturálba, és még a páromnak is beajánlkozott. Rámozdulnak ezek még a guruló krumplira is, és tarolnak, ennek is két nője van, plusz aki még alkalomadtán rácuppan a dákeszra. Az elvált 40-es anyáknak nem kell a faterpocak, az elvált, láthatásokra járó hapsi, amikor a független, egyébként jó dumás 30-as spori két nő között kifúgázza a hézagot a lába közt.
aug. 26. 14:39
45. Pontosan. Ez a ne csald meg mert gerinctelen féreg leszel duma már nálam nem számít. Kétféle férfi van: a férj aki hűséges, dolgozik, mindenben segít, ámde uncsi, a felesége csak házmesternek tartja. A másik az izgalmas, független pasi, akivel meg lehet dugni. Ezek után a "férj" miért ne dughatna meg más nőket? Mit kap ő otthon amiért ne tegye meg? Szexet nem, törődést nem, férfinak nem nézi a felesége.
Szóval?
aug. 26. 15:23
46# úgy álljon midnenki a feleséghez otthon, hogy ne annak nézze amit írsz. Ne legyen bunkó, tajparaszt, ne legyen anyámasszonykatonája se és merje odavágni az assztalra a nőt, hogy megdugja úgy, hogy csak sóhajtozni legyen képes. Nyomi az összes pasi aki csak a saját érdekeit nézi, nők dettó.
aug. 26. 15:31
Hogy dugod meg a feleséged, ha ő nem akarja? Ezt a halivúdi, felbacom az asztalra dumát meg hagyjuk már. Az akkor menő, amikor a kapcsolat elején tartanak. Később a férj már nem férfi, így inkább undorodik a feleség. Ez meg olyan folyamat, amit nem lehet szabályozni.
aug. 26. 15:53
48# nem férfi a férj? Hol? Hogy? Levágták a lábaközt levő cuccot? Kasztrálják ezekszerint, hogy eunuhként csak őr legyen? 🤦 Fáj olvasni. Férfi hiba. Tudod miért? Mert nem mernek azok maradni. Az ágy is arra való, hogy úgy megcsinálj az asszonyt benne ahogy csak jól esik. Nem a kifogás kell, hogy jajj fáj itt, fáj ott. Phaszt verni bezzeg megy. Mert az 5 perc és jócakát. Azt, hogy esetleg a nő ezen bukik ki, hogy véletelen, még egyszer leírom véletlen fül vagy szemtanuja és azért van csöndes mérgelődés mert nem károgja rá a hapsira, hogy magának megoldotta amiből lejön, hogy neki már semmi nem jut akkor belőle. Igaz e? Mert egy vagy két lövetü a korosodó pasik. Azt azért nincs mert már elrázták a lehetőséget.
aug. 26. 16:03
47: Sok mindenhez nem értek, de az exfeleségemnek mindig jó volt, amikor együtt volt velem. Úgy csináltam, ahogy szerette, de a jót könnyű megszokni és neki a jó szex kevés volt. Illetve akarta ő a jó kefélést,-mint a válás után kiderült- de nem velem, mert rám unt. Nem volt meg már a kémia. Feltöcskölhettem volna én a falra, az is kevés lett volna neki, mert már nem szeretett. Csak karbantartó-mindenes voltam a házban, nem férfi.
aug. 26. 16:13
Kapcsolódó kérdések: