Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik 20-25 éve házasok, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 20-25 éve házasok, van még köztetek szex, és ha igen, mennyi?

Figyelt kérdés

2023. febr. 26. 19:48
 41/96 anonim ***** válasza:

"Vagyis nem tudsz kilépni (mert szar lenne egyedül kisgyerekkel) de így se jó mert nincs sex."

Ha gondolod, írj privátot!

45/F

aug. 25. 16:48
 42/96 anonim ***** válasza:
41. Szerinted rajtad kívül nem tudná megoldani? Oké, értelek hogy te nem, de egy nő szexre minden újjára kapna 10 pasit minimum.
aug. 25. 17:30
 43/96 anonim ***** válasza:
🤦 idegesítően, rossz vélemény, hozzászólás 41# .
aug. 26. 06:56
 44/96 anonim ***** válasza:
Nincs, egyoldalú döntés volt a feleségem részéről. Indok: nulla a libidója, nem érdekli az egész.
aug. 26. 11:00
 45/96 anonim ***** válasza:
69%

40:

Látod, én egész házasságom alatt és előtt sunyi dolognak tartottam a szeretőtartást. Aztán amikor 6 hónapig minden közeledésemet hárította az "életem párja", és a gyerekekre gondoltam, máshogy láttam a dolgot.

30-egynéhány évesen lehetett volna viszonyom, de akkor még nem volt olyan nagy gond a házasságunkkal. Mire elmúltam 40, bizony én is azt tapasztaltam, hogy a kipattintott, sportos 30-as faszingerek párhuzamosan dugnak több nőt. A párom munkatársa is ki van b@szva naturálba, és még a páromnak is beajánlkozott. Rámozdulnak ezek még a guruló krumplira is, és tarolnak, ennek is két nője van, plusz aki még alkalomadtán rácuppan a dákeszra. Az elvált 40-es anyáknak nem kell a faterpocak, az elvált, láthatásokra járó hapsi, amikor a független, egyébként jó dumás 30-as spori két nő között kifúgázza a hézagot a lába közt.

aug. 26. 14:39
 46/96 anonim ***** válasza:

45. Pontosan. Ez a ne csald meg mert gerinctelen féreg leszel duma már nálam nem számít. Kétféle férfi van: a férj aki hűséges, dolgozik, mindenben segít, ámde uncsi, a felesége csak házmesternek tartja. A másik az izgalmas, független pasi, akivel meg lehet dugni. Ezek után a "férj" miért ne dughatna meg más nőket? Mit kap ő otthon amiért ne tegye meg? Szexet nem, törődést nem, férfinak nem nézi a felesége.

Szóval?

aug. 26. 15:23
 47/96 anonim ***** válasza:
31%
46# úgy álljon midnenki a feleséghez otthon, hogy ne annak nézze amit írsz. Ne legyen bunkó, tajparaszt, ne legyen anyámasszonykatonája se és merje odavágni az assztalra a nőt, hogy megdugja úgy, hogy csak sóhajtozni legyen képes. Nyomi az összes pasi aki csak a saját érdekeit nézi, nők dettó.
aug. 26. 15:31
 48/96 anonim ***** válasza:
Hogy dugod meg a feleséged, ha ő nem akarja? Ezt a halivúdi, felbacom az asztalra dumát meg hagyjuk már. Az akkor menő, amikor a kapcsolat elején tartanak. Később a férj már nem férfi, így inkább undorodik a feleség. Ez meg olyan folyamat, amit nem lehet szabályozni.
aug. 26. 15:53
 49/96 anonim ***** válasza:
48# nem férfi a férj? Hol? Hogy? Levágták a lábaközt levő cuccot? Kasztrálják ezekszerint, hogy eunuhként csak őr legyen? 🤦 Fáj olvasni. Férfi hiba. Tudod miért? Mert nem mernek azok maradni. Az ágy is arra való, hogy úgy megcsinálj az asszonyt benne ahogy csak jól esik. Nem a kifogás kell, hogy jajj fáj itt, fáj ott. Phaszt verni bezzeg megy. Mert az 5 perc és jócakát. Azt, hogy esetleg a nő ezen bukik ki, hogy véletelen, még egyszer leírom véletlen fül vagy szemtanuja és azért van csöndes mérgelődés mert nem károgja rá a hapsira, hogy magának megoldotta amiből lejön, hogy neki már semmi nem jut akkor belőle. Igaz e? Mert egy vagy két lövetü a korosodó pasik. Azt azért nincs mert már elrázták a lehetőséget.
aug. 26. 16:03
 50/96 anonim ***** válasza:
47: Sok mindenhez nem értek, de az exfeleségemnek mindig jó volt, amikor együtt volt velem. Úgy csináltam, ahogy szerette, de a jót könnyű megszokni és neki a jó szex kevés volt. Illetve akarta ő a jó kefélést,-mint a válás után kiderült- de nem velem, mert rám unt. Nem volt meg már a kémia. Feltöcskölhettem volna én a falra, az is kevés lett volna neki, mert már nem szeretett. Csak karbantartó-mindenes voltam a házban, nem férfi.
aug. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!