Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 20-25 éve házasok, van még köztetek szex, és ha igen, mennyi?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 19:48
1/96 anonim válasza:
azért 20+ évi házasságban eljutottunk már arra a szintre, hogy ne a fizikai szükségletek kielégítésének mennyisége legyen az elsődleges szempont.. főleg,hogy kb állandóan rendelkezésre állunk egymásnak.
amúgy, igen van. Pont annyi, ami nekünk megfelel.
2/96 anonim válasza:
Nekünk heti 4-5 van. De mindenkinek más az igénye.
3/96 anonim válasza:
Most több, mint a harmincas éveinkben. A gyerekek már nagyok, örülünk, ha enni néha előkerülnek. Nem kell azt nézni, hogy alszanak-e, nehogy bejöjjenek, stb. Lehet spontánnak lenni, romantikázni, elmehetünk kettesben randizni vagy akár nyaralni is. Ez sokat dobott a házasságunkon.
6/96 anonim válasza:
Nekem heti 4-5 van😂😂😂😂 mással esetleg.
8/96 anonim válasza:
itt évi max 2.
50 évesek vagyunk 25 év házasság.
van szeretőm, muszáj valahogy rúlélni
9/96 anonim válasza:
mi 15 éve vagyunk házasok, de kb 2-3 havonta van talán 1. nekem lenne igényem rá heti szinten, de a nejem lepattint 10ből 9,9szer, hogy fáj a feje/menstruál/reggel kelni kel/fáradt, és ezek tetszőleges kombinációja. bár a csaladját elnézve nem csoda, h ilyen, a testvére 40 felett van, de még nővel se volt, a szülei meg kb 30 éve szarnak egymásra, csak gyerekeket csináltak azt ennyi.
10/96 anonim válasza:
20+ève házasok kb heti 3.És ahogy előttem irták nagyok a gyerekek és több időnk van egymásra.És több dolgot ki tudunk próbálni.Mert tényleg csak enni jönnek elő😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!